Tech

Wat is een game computer?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Veel computers zijn geschikt voor allerlei dagelijkse taken zoals e-mail, een briefje typen, Netflix kijken, Facebook en gewoon wat surfen over het internet. Dat is prima als je er niets meer mee doet. Ben je echter een fan van het spelen van games dan heb je een echte game computer nodig.

Game computer

Een Game computer is een pc die is samengesteld met speciale hardware om het maximale uit je games te halen. Het belangrijkste is dat ze een goede videokaart hebben om een mooi en vloeiend beeld te krijgen. Een grote harddisk voor opslag van al je data. Het liefste stop je daar nog een extra SDD harddisk bij om je game erop te zetten. Een SDD harddisk is vele malen sneller dan een normale harddisk dus je games zal extra snel laden. Verder heb je natuurlijk zoveel mogelijk rekenkracht (geheugen) nodig om al die data ook snel te kunnen verwerken. Verder is het van belang dat je zorgt voor goede koeling van al deze onderdelen.

Deze speciale onderdelen wil je natuurlijk niet een saaie beige pc kast hebben. Nee als gamer wil je naast een goede game beleving, natuurlijk ook dat je pc er goed uit ziet. Daarom stop je al deze hardware natuurlijk in een mooie en stoere kast.

Nu kun je veel tijd stoppen in het samenstellen van je game computer, maar er zijn ook al veel mooie en goede exemplaren op de markt die voldoen aan de hoge eisen van de gamer. Mediamarkt heeft een grote collectie games pc’s waar wij regelmatig door heen scrollen.

Wij zijn al aan het sparen voor een nieuwe game computer.

Laat ons weten wat jou favoriete game computer is.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like