Geen categorie

Gezocht baarden voor in de mode en in de reclame

Gezocht baarden voor in de mode en in de reclame
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

We hebben al vaker oproepen geplaatst voor bedrijven of personen die op zoek zijn naar mannen met baarden. Ook vandaag hebben we weer een oproep voor jullie, de oproep komt van Borderfield. Borderfield beschikt over een ruim aanbod van professionele modellen en people… Als modellenbureau leveren zij niet zomaar modellen, maar mensen, persoonlijkheden. Borderfield denkt daarom ook mee met de marketingstrategie van de klant en tracht steeds een gepast gezicht of karakter bij een imago of idee te plaatsen.

De baard is helemaal back ! Dat merken wij als castingbureau ook. We krijgen steeds meer aanvragen voor mannen met baarden; baarden in de mode, baarden in de reclame… het is een duidelijk trend.

Kortom, “The Right Face For Every Idea!”

Dus, Borderfield is op zoek naar mannen met baarden, échte baarden… lange, korte, ruwe, gladde, ge-stylede of wilde baarden, en van alle soorten mannen, jong en oud.
We zoeken vaak mensen voor allerhande reclame-opdrachten, figuratie, commercials… dat hoeven geen echte modellen te zijn, we zoeken meestal gewone, fotogenieke mensen die passen in een reclame-concept. Het kan af en toe een leuke bijverdienste zijn.

Wij zijn een jong casting -en modellenbureau, gespecialiseerd in gewone, fotogenieke en originele mensen – van alle maten, kleuren en leeftijden – en professionele, ervaren modellen.

Als je meer informatie wil, stuur ons dan een mailtje op info@borderfield.com met wat uitleg en eventueel een paar foto’s.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like