Geen categorie

Grootste update Pokémon GO tot nu toe

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Een paar dagen geleden heeft Niantic Labs de grootste update tot nu toe gelanceerd voor Pokémon GO. Met deze update komen nieuwe functionaliteiten, 80 nieuwe Pokémon uit de Johto-regio (bekend van de games Pokémon Gold en Silver) en aantal software updates. Een paar voorbeelden van deze nieuwe Pokémon zijn Ledyba, Spinarak en Sentret. Deze zijn een beetje het alternatief voor de Rattata en Spearow. Maar ook Hoothoot, Natu, Murkrow en Swinub zijn populair en gemakkelijk te vangen.

Hype

We moeten wel toegeven dat Pokémon GO een van de grootste hypes was van afgelopen jaar. Bijna iedereen speelde het wel in de zomer van 2016. Van jong tot oud, je zag iedereen met zijn mobiel rondlopen. Overal ontstonden nieuwe hotspots. Maar sommige partijen waren daar minder blij mee dan anderen. Privéterreinen van mensen werden opeens trekpleisters voor Pokémon jagers. Hierdoor en om andere redenen is Pokémon GO ook al meerdere keren op het journaal geweest. Maar ten einde van de zomer liep het aantal spelers af. Dit lag waarschijnlijk aan het feit dat wanneer je ongeveer level 25 had bereikt er niets nieuws te beleven viel. Of je moest de sensatie halen uit het vangen van alle 140 Pokémon.

De update

Spelers hebben lang moeten wachten op een grote update zoals deze. Er zijn veel nieuwe onderdelen toegevoegd. We zetten ze voor jullie even op een rijtje:
• 80 extra Pokémon uit de tweede generatie.
• Pokémon bewegen voortaan naar de zijkanten, zodat je meer behendigheid nodig hebt om deze te vangen.
• De Nanab Berry zorgt er voor je de Pokémon langzamer bewegen, waardoor ze gemakkelijker te vangen zijn.
• De Pinap Berry zorgt ervoor dat je meer ‘candy’ krijgt bij het vangen van een Pokémon. Dit betekent dus ook dat je deze minder vaak hoeft te vangen om hem te laten evolueren.
• Nieuwe Eevee evoluties: Espeon en Umbreon. Zoals al bekend was met de vorige drie evoluties, moet je een Eevee een bijnaam geven om hem specifiek te laten evolueren. Bij deze nieuwe is dit ook het geval. Voor Espeon gebruik je de naam Sakura en voor Umbreon gebruik je de naam Tamao.
• Nieuwe items:
– Sun Stone (voor Bellossom en Sunflora evoluties)
– King’s Rock (voor Politoad en Slowking evoluties)
– Metal Coat (voor Scizor en Steelix evoluties)
– Up-Grade (om Porygon in Porygon2 te evolueren)
– Dragon Scale (om Seadra in Kingdra te evolueren)
• Je kunt nu ook nieuwe kleding krijgen, maar sommige kledingstukken moet je wel kopen. Deze bedragen verschillen van €0,50 tot €5,00.

Er gaan nog geruchten rond voor komende updates. Hierbij zou het gaan om het ruilen van Pokémon met vrienden en battlen tegen je vrienden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like