Movies

HETE FILMBABES

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Deze week hebben we voor jou de heetste filmbabes. Deze babes knallen van je scherm. Je kunt ze bewonderen via de streamingsdienst Videoland.

Angelina Jolie als Lara Croft in Tomb Raider: The Cradle of Life

Waar deze film over gaat, is eigenlijk niet zo relevant. In deze film gaat Angelina Jolie als een dolle te keer met wapens en dat allemaal in een strak zilveren pak, zoals alleen zij dat kan hebben. Dat ze dan op zoek is naar de doos van Pandora en dat ze de wereld red is mooi meegenomen, maar het beeld van Angelina als Tomb Raider staat in ons geheugen gegrift.  

“ Bijkomend voordeel is dat ze in deze film uit 2003 ook 14 jaar jonger is.” ?

 

Jennifer Lawrence in American Hustle

We kennen Jennifer als de stoere meid uit The Hunger Games, maar in American Hustle toont ze haar echte sexy kant. De film speelt zich af in de jaren 70 en omdat die “zo lang geleden zijn”, kunnen we bijna spreken van een kostuumdrama.

Voor Jennifer Lawrence in een sexy jurk kun je ons altijd wakker maken!  

 

 

Kirsten Dunst in Melancholia  

Je kent haar waarschijnlijk als de roodharige vriendin van Spiderman, maar in deze film is Kirsten blond en speelt ze één van haar betere rollen in een topfilm van Lars van Trier.  Ze won er de prijs ‘beste actrice’ mee op het filmfestival in Cannes.

Melancholia gaat over een apocalyps (het vergaan van de aarde), maar het is ook een film met een zwart randje dat gaat over twee zussen en depressiviteit. Wat ons betreft is Kirsten dé girl next door.

 

Cara Delevingne in Kids in Love

Een voor velen nog een onbekende naam, maar Cara is vooral doorgebroken als ‘’die chick uit  Suicide Squad’’. Dat is dezelfde  Cara uit deze film, die te bewonderen is op Videoland. Het verhaal gaat over tieners die feesten en wilde nachten beleven.

Niet de beste film aller tijden, maar als wij 80 minuten naar Cara mogen kijken, dan is dat zeker geen grote opgave!

Katie Holmes in Miss Meadows  

In deze film speelt ze een mooie schooljuf die af en toe even het heft  in eigen hand neemt.  Na de lessen op school gaat ze de straat op om af te rekenen met het tuig dat haar buurt onveilig maakt.

Maar wat wij zo intrigerend aan Katie vinden, is dat  ze de ultieme schoondochter is. Ze ziet eruit alsof ze zo het Engelse Koningshuis uit kan lopen!  Aan de ene kant lijkt ze zo bereikbaar(yes she can be mine) en aan de andere kant lijkt ze zo far, far away. Out of our leaque. Dus we blijven maar gewoon kijken en dromen.

 Dus ga er maar eens goed voor zitten en geniet van deze hete babes.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like