Media Movies

Hou je van spanning en sensatie. Dan zijn dit de vijf beste series voor mannen !

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

We bloggen al een tijdje over de mooie content die te vinden is  via online streamingdienst Videoland. Doordat we steeds vaker kijken en de allergaafste films zien op Videoland, helpen we jou een handje door de vijf beste series op een rijtje te zetten. Sit back and relax! Want deze series slepen jou door de donkere herfstdagen heen!

TRANSPORTER THE SERIES

 

Wij zijn fan van Transporter. Zeker de films met Jason Statham. Maar we waren nogal sceptisch over Transport the series. Is dit wel leuk zonder Jason? We hebben het erop gewaagd en we waren aangenaam verrast. Een ex- elite militair (Frank Martin) met een dikke Audi A8 die pakjes bezorgt zonder vragen te stellen blijft een sterke formule. Maar als het pakketje anders is dan de opdrachtgever zegt kan Frank zich niet altijd aan zijn eigen regels houden. We kunnen gerust stellen dat dit een echte serie is voor mannen.

 

 

CASTLE

 Rick Castle is een beroemde, gescheiden misdaadauteur met een tienerdochter. Hij heeft een writer’s block tot de politie hem komt ondervragen. Het blijkt dat iemand bezig is de moorden uit zijn boeken te imiteren.  Hierdoor wordt hij, als burger, toegevoegd aan het team bij de politie. De serie draait in Amerika al 8 seizoenen en dat halen alleen de beste series. Een vette reden om deze serie dus te kijken!

 

 

TABOO

We schreven het al eerder. (zie https://www.debaard.nl/tom-hardy-hoofdrol-in-serie/)

TABOO is een must see.  Hoe kunnen we TABOO het beste omschrijven? Nou eigenlijk heel eenvoudig.

TABOO is iets minder bekend, maar geloof ons:dit is éé van de topseries van dit moment. Tom Hardy (die ook het verhaal geschreven heeft) speelt een geweldige rol als James Delany. Het speelt zich af in het London van 1714. Van zijn vader erft hij een stuk land in Afrika. Dit stukje land is zo strategisch van waarde dat zowel deEast India Corporation, De Engelse Kroon en de Amerikaanse overheid achter hem aanzitten om dit stuk land te bemachtigen. James heeft echter in Afrika geleerd om bepaalde krachten te gebruiken die ze in het westen niet kennen. We zijn echt blij dat Videoland deze serie beschikbaar maakt voor de Nederlandse markt, want deze serie is een combinatie van een goed verhaal met fantasy elementen, goed acteerwerk en mooie filmbeelden. Daarom roepen wij dit graag van de daken. GA DEZE SERIE KIJKEN!

 

DARK MATTER

 

Wij zijn zeker fan van SCI FI films en series. In Dark Matter worden zes mensen wakker in een ruimteschip. Ze weten niet wie ze zijn, waar ze zijn en hoe ze daar terecht zijn gekomen. Allen blijken over bijzondere talenten te beschikken. De ene kan zonder dat ie het weet het ruimteschip besturen en de andere beheerst zwaardvechten als een Ninja. Ook de anderen kunnen iets goed, maar ze weten nog niet wat. En wij gaan dat hier ook niet verklappen. Ons advies.. kijken die serie

 

GANGLAND UNDERCOVER

 

Je bent een drugsdealer, wordt opgepakt door de politie en je krijgt de keuze: 20 jaar in de cel of infiltreren bij de gevaarlijkste motorbende die er is. Falco kiest ervoor om undercover te gaan. Wordt hij ontdekt? Kan hij zich aan zijn afspraak houden?  Want eens een crimineel, altijd een crimineel. Wat zou jou keuze zijn als je moet kiezen tussen de cel of een levensgevaarlijke opdracht. Deze op waarheid gebaseerde serie is echt spannend en geef een inkijk in wat er komt kijken bij undercover werk en de activiteiten binnen de meest beruchte motorbendes van America.

 

Dit is onze top vijf in willekeurige volgorde. Voor ons staat TABOO absoluut op nummer 1. Welke van deze vijf is jouw favoriet?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like

Aanmelden nieuwsbrief
Laat dit nooit meer zien