Movies

Jason Statham is een tijdloze actieheld

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Door de jaren heen zijn er heel wat actiehelden opgestaan, maar helaas hebben ze het niet allemaal vol kunnen houden. Een actieheld die wel al jaren mee gaat is onze persoonlijke held Jason Statham. Oké, het zijn niet altijd hoogwaardige films waar hij in speelt (met een aantal uitzonderingen daar gelaten). Maar het zijn wel altijd films om lekker bij weg te kijken met een biertje in je hand en een zak chips in de andere. Wij hebben speciaal voor jullie een greep gedaan in alle films van Jason Statham, zodat jullie zelf kunnen beslissen welke je de volgende avond gaat kijken.

Jason Statham is Arthur Bishop

Zo is Mechanic: Resurrection er ook een. Het is een goede film om doordeweeks even lekker op de bank te bekijken. Het is het tweede deel van de film Mechanic. Het verhaal gaat over de meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld, Arthur Bishop. Hij dacht dat hij een punt achter zijn moorddadige verleden had gezet door zijn eigen dood te faken en te gaan leven in Zuid-Amerika. Maar wanneer zijn grote vijand zijn geliefde ontvoert, is hij gedwongen om de hele wereld af te reizen om drie onmogelijke huurmoorden te plegen en het op een ongeluk te laten lijken. Want daar is hij de beste in.

En oh ja: naar Jessica Alba in bikini kijken is zeker geen straf 😉

Mocht deze film je nou niks lijken, heb je nog altijd deze 4 andere films van Jason Statham:

Parker

Safe

The Expandables 2

Hummingbird

Stiekem altijd al een beetje op Jason Statham willen lijken? Lees dan snel dit artikel om erachter te komen hoe je dat moet doen!

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Videoland en alle bovengenoemde films kun je daar bekijken!Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like