Baarden

Je baard sneller laten groeien? Zo doe je dat!

Baard sneller groeien
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Wil je meer uit je baard halen, dan kan je natuurlijk niet wachten tot je genoeg baard hebt om mee te werken. Sterker nog, je hoeft er ook niet op te wachten. Er zijn voldoende manieren waarop je kan zorgen dat je baar sneller groeit dan ooit tevoren. Zolang je maar weet wat je doet. Pas je de volgende zaken toe, dan kan je er zeker van zijn dat dit geen probleem hoeft te zijn. De volgende tips zijn allemaal bewezen methoden om snellere baardgroei te verzorgen. Maak er daarom optimaal gebruik van.

Het juiste eten kiezen

Het mag je niet verbazen dat je dieet ook invloed heeft op je baardgroei. Je dieet heeft immers invloed op alles wat groeit in en op jouw lichaam, dus waarom zou dit anders zijn voor je baard. Als het gaat om sneller laten groeien, dan is de inname van voldoende eiwitten belangrijk. Dit is ook een belangrijke verklaring waarom topsporters en krachtsporters met gemak een goede baard kunnen laten groeien. Zij nemen van nature al een dieet dat hoog in eiwitten is tot zich. Dit voordeel kan jij dus ook optimaal benutten voor je eigen baard. Kijk hier dus eens naar.

Een uurtje blijven liggen

Ook een andere factor die verantwoordelijk is voor snellere en betere groei komt overeen met bijvoorbeeld de werkwijze van sporters die spieren willen laten groeien. Het nemen van voldoende rust is namelijk ook een factor als het gaat om baardgroei. Goede slaap stimuleert de groei. Juist om die reden is het dus helemaal niet erg om af en toe eens een uurtje langer te blijven liggen. Nog beter is het echter om juist een uurtje eerder naar bed te gaan. Dan haal je pas echt het optimale eruit. Alle reden om dus de televisie eens wat eerder uit te zetten.

Gebruik de juiste supplementen

Het voeden van de baard is ook een belangrijke factor die meespeelt. Hiervoor is het het best om supplementen te gebruiken. Voedingssupplementen of middelen die op de baard te smeren zijn die ervoor zorgen dat de toevoer van vitamines wordt bevorderd zijn een bewezen manier waarop je meer uit je baard kunt halen. Juist omdat het haar dan flink gezonder is. Dit is ook nog eens een belangrijk voordeel wanneer je je baard wilt stylen. Je kunt dan immers veel meer met het haar beginnen omdat het sterker en gezonder is dan wanneer je dit niet zo hebben gedaan.

Voldoende geduld

Wat niet onderschat mag worden is de factor geduld. Natuurlijk kan je er van alles aan doen om je baard sneller te laten groeien. De besproken manieren zijn zelfs bewezen effectief. Dat neemt niet weg dat er desondanks altijd nog wel een bepaalde mate van geduld bij komt kijken om een goede volle baard te krijgen. Dit is nu eenmaal nooit van vandaag op morgen te realiseren. Wanneer je dus echt een goede volle baard wilt waar je trots op kunt zijn, dan zal je je geduld op de proef moeten stellen om er zeker van te zijn dat dit ook gebeurt.

Ga voor optisch bedrog

Er zijn verschillende producten op de markt die de baard sterker, dikker en voller kunnen laten lijken dan deze daadwerkelijk is. Dit kan ook een hele interessante optie zijn. In ieder geval voor de periode die je moet overbruggen tot je baard daadwerkelijk sterk, dik en vol is. Dat kan dan gemakkelijker worden overbrugd. Er zijn allerlei producten die deze mogelijkheid bieden, dus het is vooral ook belangrijk om goed uit te zoeken wat je precies wilt en hoe je dit met deze producten het best voor elkaar kunt krijgen. Er is dan meer mogelijk dan je misschien denkt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like