Geen categorie

KABOOM! – Kado’s voor Bro’s.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De kerstdagen komen er weer aan en dat is het tijd om de perfecte cadeaus te vinden. Maar tegenwoordig is dat niet meer zo makkelijk. Ga je alweer voor die fles drank? Of voor een Luchtje? Vooral voor de man tussen de 20 en 40 is mission impossible geworden. Vaak heeft die gene al bijna alles wat die wilt en wees dan maar eens origineel.

Daar moet toch een makkelijkere manier voor zijn? En daarom dachten de twee ultragabbers de ‘KABOOM BRO’s’. Na een bergetappe aan verdovende middelen bedachten zij het allerbeste idee ooit.

Mannen willen niet te lang nadenken over het kopen van een kado, het mag niet teveel kosten en moet het moet super-episch zijn. Daar is de website www.KABOOMARTBOX.com voor in het leven geroepen om te voldoen aan deze veel-teveel-eisende doelgroep. Hier staan alleen maar cadeaus op die origineel zijn, denk aan een Borat mankini, creditcard-zwitsers zakmes of een boek met 101 dingen die je als man gedaan moet hebben voordat je het loodje legt!

En het mooiste is, het komt niet in een saai standaard verzenddoosje. Nee, deze doos moet een kunstwerk en ervaring op zichzelf zijn. Daarom hebben de KABOOM BRO’s, met gevaar voor eigen leven, een doos ontwikkeld die je nooit zult vergeten of durft weg te gooien.

De dozen (artbox) van KABOOM! bevat een uniek design gemaakt door ontwerpers uit de hele wereld. Bij het openen van de doos wordt de gelukkige jongeman ondergeblaft met confetti ondersteund door een typisch muzikaal deuntje. Terwijl zijn leven in een flits voorbij z’n ogen schiet realiseert hij zich dat hij nog leeft en eindelijk een kunstwerk aan zijn kale muur kan hangen.

Kortom; surf naar www.kaboomartbox.com en bestel binnen 3 klikken het ultieme kado voor je bro.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like