Geen categorie

Kickstart Of Beards and Men: A Portrait of Man

Kickstarter
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Fotograaf Joseph D.R. OLeary heeft meer dan 130 portretten van bebaarde mannen gemaakt voor een, limited-edition, koffietafel boek.

Of Beards and Men biedt een intieme blik in de wereld van mannen en hun baarden.

Wat is het toch tussen een man met een baard? Is hij aantrekkelijker? Respectabeler? Betrouwbaarder? Maakt het hem nu uniek, of juist niet? Gebruikt hij gezichtshaar als een vorm van creativiteit, zelfexpressie of misschien een beetje opstandigheid?

“Of Beards and Men” is een werk van grafisch ontwerper en fotograaf Joseph DR OLeary. In de afgelopen 18 maanden, fotografeerde hij 130+ bebaarde mannen. Elk portret is een verkenning in zijn passies, persoonlijkheid en unieke individualiteit.

De volgende stap voor dit project is het afdrukken van een fraai ontworpen en prachtig geproduceerd boek dat alle 130+ portretten bij elkaar brengt. Het boek zal bestaan ​​uit drie essays door kunstcriticus George Slade, fotograaf en opvoeder Douglas Beasley en Twin Cities ‘kunsten schrijver Andy Sturdevant. Het boek is gepland voor een release in de herfst van 2013.

De oplage is beperkt tot 1000 exemplaren. Als een backer, zou je gegarandeerd een kopie ontvangen met een belofte van $ 65 of meer.

Of Beards and Men- A Portrait of Man

BRON Kickstarter

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like