Baarden

LangLeveDeBaard Event

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

“Lange baarden, korte baarden. Rode baarden en zwarte baarden. Baarden met kleine krulletjes, of strak gekamde baarden. En hier en daar een verwaarloosde wang met toevallig wat haartjes. Roy Berkenhamer en Reuben Alexander van LangLeveDeBaard organiseerden 9 Februari een avond voor baarddragers en baardliefhebbers in 60/62 (The Bacardi House) op de Oudezijds Achterburgwal 60/62 te Amsterdam. Haarbarbaar en Barber, dé Amsterdamse barbiershops trimden ter plekke wat baarden bij en kamden wat haren recht. Bacardi zorgde voor goed gevulde glazen.” JFK Magazine

Zo begon het mooie stukje in het JFK Magazine. Dit beschrijft ook precies hoe het LangLeveDeBaard Event was. Een echte avond voor baardliefhebbers die samen kwamen op een mooi locatie. Wij hopen natuurlijk dat er nog een vervolg komt van dit top event…

Je kon je baard ter plekke bij laten werken door Haarbarbaar.

Daarnaast liepen de mensen van Flabber rond om een mooi verslag van de avond te maken wat resulteerde in dit mooie filmpje.

Het was een goede avond met alle baarden bij elkaar. Dat het een geslaagde avond was kon je ook wel zien aan de reacties daarna op de Social Media van Lang Leve De Baard.

Bekijk hieronder een selectie van de foto’s. Voor meer foto’s bekijk onze Facebook, de Facebook van Langlevedebaard, op 6062.nl of bij nether-better.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like