Geen categorie

Lowlands, 3 dagen lang genieten

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

In het weekend van 21 tot 23 augustus was het weer tijd voor Lowlands. Lowlands is toch wel een van de bekendste festivals die we hebben binnen Nederland. Lowlands voelt ook wel een beetje als een heel jaar maar dan in 3 dagen. Alsof alle seizoenen voorbij komen, Heineken laat dit heel goed zien in de in hun video over Lowlands.

Na het zien van de video kunnen we maar een ding zeggen, het word misschien toch maar eens tijd dat we dit festival zelf ook van dicht bij gaan bezoeken en gewoon 3-4 dagen lang gaan genieten en ontspannen.

Lowlands is ooit begonnen als tegenhanger van festivals als Pinkpop en Dynamo Open Air en probeerde hier wat alternatievere muziek uit. Maar Lowlands is veel groter dan dat, het gaat niet alleen om de muziek, maar ook literatuur, film, cabaret, ballet, theater en strip. Daarnaast is Lowlands al jaren een algemeen begrip in de festival wereld.

Lowlands voelt gewoon als een mini vakantie waar een hele hoop bekende en onbekende namen komen die jou het weekend van het jaar geven. 3 dagen (tegenwoordig 4 dagen) lang genieten van zon, muziek, een biertje en mensen om je heen, die allemaal met het zelfde idee naar het festival zijn gekomen. Om te ontspannen, te genieten en om helemaal los te gaan. Bekijk anders dit artikel van Manners over de 7 geniale acts op Lowlands.

A Campingflight to Lowlands Paradise

2015 had weer een aantal mooie namen die het festival publiek flink los lieten gaan. Denk hierbij aan Passenger, Kendrick Lamar, The Chemical Brothers, JVT, Rudimental en een paar oude helden van ons, Limp Bizkit. Dit is altijd het mooie van lowlands, omdat het zo divers is met optredens/artiesten is het voor iedereen de moeite waard om te bezoeken. Daarnaast leer je op zo’n festival ook een hoop nieuwe bands kennen waar je anders nooit van had gehoord. Ook staat Lowlands bekend om het proberen van nieuwe concepten. Dit jaar hadden ze bijvoorbeeld ook de Heineken Stilte Show: de grootste silent disco ooit in Nederland en Europa.

Screen Shot 2015-08-31 at 10.05.04

We zijn benieuwd of er nog baarden waren op dit festival? Laat het weten in de post hieronder en wat was jouw favoriete artiest of optreden?

Lowlands, 3 dagen lang genietenhttps://www.debaard.nl/lowlands-3-dagen-lang-genieten/ In het weekend van 21 tot 23…

Posted by DEBAARD.NL on dinsdag 1 september 2015

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like