Lifestyle

Lumbr presenteert Troy

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Hout is een product wat al heel lang bestaat. Vroeger werden er boten of huizen van gemaakt maar tegenwoordig zie je het overal in terug. Van petten tot zonnebrillen en van houten strikjes tot telefoonhoesjes. Maar nu gaan we een stap verder. Want er zijn dus ook al houten horloges. Een nieuwe in de ze markt is Troy, gemaakt door Lumbr.

Lumbr lanceert met trots hun eigen houten horloge met een mechanisch binnenwerk. Ze willen dit horloge doormiddel van Kickstarter.com tot een succes maken. Om het horloge in productie te nemen hebben ze minimaal 30.000 dollar nodig en na een week zijn ze al goed op weg.

Lumbr, een jong Achterhoeks bedrijf uit Lichtenvoorde, dat bekend staat om zijn vakmanschap, blijft dicht bij de Nederlandse historie van houtbewerking. Het handelsmerk van Lumbr is creativiteit en de innovatieve producten van hout. Elke Troy heeft glow-in-the-dark details, zodat de tijd altijd zichtbaar is. Ook in het donker. De roestvrijstalen sluiting maakt het houten horloge af.

Duurzaam

Het is hét ultieme cadeau voor de horlogeliefhebber. Troy is gemaakt van duurzaam eikenhout, de klokkast is afgewerkt met saffierglas, kwalitatief hoogstaand door zijn extreme hardheid. Door het saffierglas is het horloge krasbestendig. Een regenbui is ook geen probleem voor dit houten meesterwerk.

Passie

“Ons team heeft een passie voor stoere, praktische en stijlvolle ontwerpen”, zegt ontwerper Bart Hulshof. “Troy is voor ons na onze andere houten horloges het ontwerp waar ik alles in kwijt kon. Dit project geeft ons de kans om onze passie te tonen aan iedereen. Stoer, stijlvol met een eerlijke prijs.”

Over Lumbr

Stijl en eenvoud: daar staat Lumbr voor. Vanuit Lichtenvoorde ontwerpt Lumbr een nieuwe lijn van kwalitatief, handgemaakte houten producten met een stoere look en een modern design. Elk product is handgemaakt met vakmanschap. Betrouwbaarheid staat daarbij hoog in het vaandel. Meer informatie? Bekijk: www.lumbr.nl of bel ons via: 0544-760044

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like