Lifestyle

Luxe keukenapparatuur voor nog meer gemak in huis

Luxe keukenapparatuur voor nog meer gemak in huis
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Ben jij een liefhebber van luxe en gemak? Dan kun je de keuken wellicht eens uitbreiden met luxe keukenapparatuur. De 6 onderstaande apparaten maken het dagelijkse leven nóg gemakkelijker en aangenamer. Ook als je geen fanatieke kok bent, komt één van de onderstaande items ongetwijfeld goed van pas.

1. Inbouw koffiemachine

Veel mannen kunnen de dag niet beginnen zonder een lekker kopje koffie. Als je een echte koffieliefhebber bent, mag je jezelf best eens verwennen met een extra luxe koffiezetapparaat. Voor een luxe uitstraling kies je voor een inbouw koffiemachine. Er zijn varianten verkrijgbaar met een waterreservoir of met een vaste wateraansluiting. Het voordeel van een vaste aansluiting is dat je het water nooit hoeft bij te vullen. Ook zijn inbouw koffiezetapparaten erg gemakkelijk schoon te houden.

2. Kokendwaterkraan

Tegenwoordig is een kokendwaterkraan (ook wel een heetwaterkraan genoemd) een musthave voor in de keuken! Berg die ouderwetse waterkoker maar op en geniet direct van kokend heet water uit de kraan. Binnen een handomdraai heb je een kopje hete thee in je handen. Wil je tijd besparen tijdens het koken? Dan vul je de pan direct met heet water om het proces te versnellen. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over een kokendwaterkraan? Klik hier voor meer informatie.

3. Kraan met gefilterd, gekoeld en bruisend water

Naast een standaard kokendwaterkraan zijn er ook kranen met gekoeld, gefilterd en (licht) bruisend water. Dit kan soms zelfs worden gecombineerd met de kokend water functie. Dat is pas op en top luxe in je eigen woning! Met een bruisendwaterkraan verminder je bovendien het gebruik van plastic flessen. Je hoeft de supermarkt niet meer in voor bruisend en licht bruisend water. Je kunt iedere dag een hervulbare fles vullen met fris bubbeltjes water. Leuke tip: bruiswater is ook een heerlijke toevoeging aan cocktails en mocktails.

4. Wijnklimaatkast

Ben je een echte wijnliefhebber? Dan wil je jouw flessen natuurlijk onder de beste omstandigheden bewaren. Zo behoud je de smaak en kwaliteit. Een wijnklimaatkast is hier perfect voor. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van een minibar, maar je kunt een wijnkast ook mooi laten inbouwen in de keuken of wand. De wijnflessen liggen hier veilig, mooi en onder de ideale temperatuur opgeslagen. Een wijnkelder is hiermee overbodig geworden.

5. Geïntegreerde wijnkoeler

Een andere gave gadget voor in de keuken is een ingebouwde wijnkoeler in het aanrechtblad. Hier kun je een lekkere fles wijn (of champagne, wodka of frisdrank) in bewaren na het openen. Door het geïntegreerde koelsysteem blijft de fles koel en droog. Dit is niet alleen erg praktisch, maar het maakt door de luxe uitstraling ook indruk op je vrienden.

6. Warmhoudlade

Vind je het heerlijk om uren in de keuken te staan en meerdere gangen te koken? Dan kan een warmhoudlade wel eens goed van pas komen. Hiermee creëer je een professionele keuken in je eigen huis. De warmhoudlade (of servieswarmer) is geschikt voor het voorverwarmen van servies en het warmhouden van gerechten. Je kunt er zelfs gerechten heel langzaam in laten garen. Dit proces wordt ook wel slow cooking genoemd.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like