Baarden

Maak kennis met Gladjakkers

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Gladjakkers is een jong merk bestaande uit grooming producten van echte barber kwaliteit – bedoeld voor échte mannen. Voor de mannen met flinke kuiven, old school looks en enorme baarden, zoals je dat vroeger zag. De mannen met gevoel voor stijl. Maar waar komt het nou vandaan? En wie is de man achter Gladjakkers? Lees gauw verder.

Hoe is Gladjakkers ontstaan?

De man achter Gladjakkers is meesterbarbier Henk Jansen. Henk Jansen is eigenaar van zijn salon Barbier van Buren en trainer bij Barber College. Met Barber College tourt Henk door heel Nederland om kapsalons en barbers de technieken van het old school herenvak bij te leren. Tijdens een van zijn trainingen zei iemand: “Wat jammer dat jullie geen Hollandse producten hebben, maar wel Hollandse trainingen geven”. En zo is het balletje gaan rollen. De zoektocht naar een fabrikant, parfumfabriek, designbureau etc. werd gestart met één voorwaarde: alles moest 100% Hollands zijn.

Gladjakkers

Gladjakkers

Wat maakt Gladjakkers anders dan andere merken?

De grooming producten zijn een remake van Hollandse producten uit 1955, maar aangepast aan deze tijd door Henk en een aantal vakgenoten. De pomade, scheerzeep, balm en cologne kenmerken zich door dezelfde frisse en krachtige geur. Zo heb je geen ander duur luchtje meer nodig. Alle producten komen voor 100% uit Holland en ook dat is zeker uniek.

Bijzondere naam Gladjakkers..

Een nieuw merk, ontwikkeld onder leiding van meesterbarbier Henk, moest een naam krijgen die zou opvallen. Net als Henk zelf. Herinner je die gave kuiven uit de jaren 50? Met de pomade is het mogelijk om haarstijlen te creëren die opvallen en durven. En mannen die durven, zijn niet bang om door vrouwen te worden aangesproken. En dat gebeurt zeker wanneer je Gladjakkers helemaal gebruikt. De mannelijkheid van Gladjakkers kenmerkt zich in de geur en kwaliteit, maar ook zeker in het design. Zo zie je op elk product een hond. Met een flinke kuif of baard bijvoorbeeld.

Gladjakkers

Gladjakkers

Hoe gebruik ik de Gladjakkers?

De pomade is perfect om flinke kuiven mee te bouwen, net als andere old school modellen. Wil je weten hoe je de pomade optimaal gebruikt? Klik dan hier en bekijk de productbeschrijving. Wil je juist aan de slag met je baard en de shaving soap gebruiken? Klik dan hier en bekijk de productbeschrijving. De balm en cologne zijn een goede aanvulling op de shaving soap ter verzorging, maar ook voor de geur om het af te maken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like