Geen categorie

Mancaveclub

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Laatst lazen we het volgende: de Media Markt start een eigen ManCaveClub. En gelijk waren wij enthousiast. Want wij zijn natuurlijk echte mannen die in zo’n club thuis horen. Het is een locatie waar Media Markt de nieuwste gadgets, auto’s, sneakers of andere producten gaat laten zien en lanceren.

Ze gaan er ook grote sport wedstrijden uitzenden en dit allemaal onder het genot van een goede espresso, een lekker koud biertje of een heerlijk glaasje whisky. Daarnaast komen er verschillende optredens en kan je er heerlijk gamen. Zoals ze het zelf zeggen; Gewoon alles wat mannen leuk vinden.

Gewoon alles wat mannen leuk vinden.

Je kan geen producten kopen in de shop maar alleen proberen. Dat is wel fijn. Geen opdringerige verkopers maar alleen maar mannen onder elkaar die lekker los gaan terwijl de vrouw aan het winkelen is. De ManCave is tegenover de Media Markt op Hoog Catharijne in Utrecht.

mencave

De ManCave is op 19 september geopend. Het enige wat we nog hopen is dat ze wat aan de inrichting gaan doen. Het ziet er nog niet echt als een ManCave uit en we missen het allerbelangrijkste nog. Een echte barbier. Hopelijk gaan ze hier nog iets aan doen.

Dit kan je de komende tijd verwachten in de ManCave

SEPTEMBER

  • Thu 25 Typhoon live (18.00u)

OCTOBER

  • Sun 12 Stand up comedians Howards Komproe en Marc de hond: “Lul verhalen” (14:00u en 15:30u)
  • Sat 18 Live uitzending radio Veronica + optreden Kensington

NOVEMBER

  • Fri 28 Pioneer DJ workshop
  • Sat 29Pioneer DJ workshop
  • Sun 30 Pioneer DJ workshop
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like