Geen categorie

Mannen met baarden zijn nog steeds softies

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Je kent ze vast wel, stoere baard mannen die een puppy of baby vasthouden. Vrouwen smelten er bij weg en drukken massaal op de “Vind ik leuk” button. Maar hoe komt dat nou ? Fantaseren vrouwen soms over dat lieve karakter van die stoere en ruige baard man.

De Baard Guru legt het uit.

Mannen met baarden hebben doorgaans veel geduld en uithoudingsvermogen. Het kweken van een baard duurt lang en is in ’t begin zeker niet comfortabel. Baard mannen worden vaak  (niet altijd) gezien als echte leiders, alfa mannetjes, binkies. Vrouwen zien ons als een echte family man met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel  en misschien is dat ook wel zo. Onze baard vrienden zijn vaak heel open minded en bijzonder voor reden vatbaar. Ze kunnen goed socialiseren onder vreemde gezelschappen, vooral met andere mannen, en vormen hechte vriendschappen.  Misschien dragen we juist de baard wel om een heel zachtaardig karakter een stoer jasje te geven ? Zouden de vrouwen dat stiekem ook door hebben ?

In combinatie met een duidelijke opvoeding en een tijdperk waarin de wereld langzaam in elkaar stort van ellende zul je een sterke identiteit moeten uitstralen en stevig in je schoenen staan. Zeg nou zelf, je moet wel ballen hebben om tegenwoordig een baard te dragen met al dat idiote commentaar wat elke dag op je afgevuurd word.

Het ruige en stoere uiterlijk voorkomen is in de meeste gevallen heel voordelig. Mensen lopen vaker om je heen dan tegen je aan en mensen gaan liever akkoord dan in discussie met een baard man, vooral als je een beetje scheel kijkt en je woest door je neus blaast.. works every time.

Wat je mij nooit zal horen zeggen is dat een man źonder baard geen echte vent is want dat is natuurlijk grote onzin en laf. Een man die voor zijn gezin en naasten zorgt is altijd een echte vent, baard of geen baard.

Zelf ben ik best benieuwd hoe jullie daar over denken? Dragen jullie je baard omdat het gaaf is en lekker zit? Of misschien toch om die babyface en een klein hartje te verstoppen.
Wat je reden ook is, vooral niet stoppen want de meisjes zijn er gek op!

Mannen met baarden zijn nog steeds softieshttps://www.debaard.nl/mannen-baarden-nog-steeds-softies/Je kent ze vast…

Geplaatst door DEBAARD.NL op woensdag 24 februari 2016

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like