Geen categorie

Mannen met baarden, zij noemen zichzelf ‘echte’ mannen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Na het zien van het WK Rugby ben ik van mening dat deze uitspraak meer waar is dan dat de aarde rond is. De Ringa pakia’s! En Uma tiraha’s! Vlogen ons om de oren afgelopen weken. Mannen met baarden, tattoos en meer spieren dan die ene krachtpatser uit jouw sportschool, deden een dansje voorafgaand aan elke wedstrijd. Deze Nieuw-Zeelanders schijnen dit al meer dan honderd jaar te doen bij diverse sportwedstrijden maar met name bij rugby. Tegenwoordig mogen we het ‘De Haka’ noemen maar ik noem het liever de vrouwendans.

Rugby, een sport voor echte mannen. Mannen die met gebroken ledematen nog steeds een bal willen gooien en vangen staan voorafgaand een wedstrijd als een theatrale lesbo te dansen. Niet dat er iets mis is met een theatrale lesbo, beter nog, die zie ik graag dansen maar niet op een mannelijk rugbyveld. Ok, het gezicht van 15 theatrale lesbo’s die 15 andere lesbo’s bespringen is op zijn zachts gezegd niet heel verkeerd. Maar dan kijk je het niet voor de rugby, de tackels, scrums en try’s. Dat zijn echte mannendingen, voor mannen met baarden. Zo’n type als Sebastian Chabal (zie hoofd afbeelding) dat zijn echte rugby spelers. Lang haar, een baard en een onverwoestbare blik zijn typerend voor Chabal. Maar winnen de echte rugby spelers zoals Chabal altijd? Nee, kijk naar het afgelopen WK. Daar wonnen de dansende margrietjes en niet de echte mannen. Deze dansende margrietjes zijn een gevaar voor het imago van de rugbysport. De supporters kijken naar deze sport omdat het hard, eerlijk en mannelijk is. De spelers van Nieuw-Zeeland zijn alles behalve bovenstaande omschrijving.

12212502_945148805558609_158126183_n

De spelers van de All Blacks zijn een stelletje dansende wijven met blote billen gezichten. Tijdens het dansje laten ze zien hoe ze graag hen collega dansende lesbo met hun tong willen bevredigen en hoe ze hen benen uit elkaar willen trekken. Het belangrijkste aspect van een ‘echte’ man is een mooie en goed onderhouden baard. De spelers van de All Blacks kunnen beter reclame maken voor een scheermesjesmerk of voor babybilletjespoeder in plaats van spelen dat ze een echte man zijn in een van de mooiste sporten ter wereld. Jullie spel is goed maar met name gericht op de vrouwelijke aspecten van rugby; ontwijken en dansen. De beffende vrouwtjes hebben bijna allemaal een kaal babybilletjes gezicht en dat is in een echte mannenwereld NOT DONE. Ik kan niets afdoen aan hen prestaties, ze hebben terecht gewonnen. Maar voor de volgende keer wil ik toch graag aan al deze spelers adviseren om een oersterke baard te laten staan. Ok, het dansje mag blijven omdat velen het toch mooi vinden om te zien. De dans komt echter pas echt tot zijn oorspronkelijke recht wanneer deze door echte mannen met baarden wordt ingezet. Daar worden tegenstanders bang voor en niet voor een met Zwitsal ongepoederde mannenwangetje.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like