Geen categorie

MEMOIRES VAN EEN BARBIER #009 – NIEUWE SHOP IN HAARLEM!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Hoera! het is zover, de Uiltje Barbershop is een feit. Ik zocht naar een plek in Haarlem waar ik mijn baard vrienden van fijne behandelingen kon voorzien in een sfeervolle omgeving, dit is de bekende Uiltje Bar op de Zijlstraat 18 geworden.

Hoe mooi is het om Haarlemse ambachten te laten samenkomen zodat we kunnen laten zien wat passie, ambacht en vakmanschap voor ons betekent. Zo zijn de bieren van de Uiltje brouwerij internationaal bekroond met awards en blijven de mannen ons verbazen met hun onuitputtelijke creativiteit in de kunst van het bier brouwen.

Elke 3e zondag van de maand ontvang ik jullie graag bij De Baard Guru presents :   UILTJE BARBERSHOP.

Laat je baard verzorgen of je scheren onder het genot van een IPA en er is genoeg plek om met je verse baard en je vrienden heerlijk in de zon te zitten in de leukste winkelstraat van Haarlem.

Met als kroonjuweel en de eerste in nederland : Betalen naar je draagkracht, zoals de Figaro dat lang geleden in Italië al deed. Het is mijn persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om van ambacht te genieten. Zo kan de advocaat iets meer missen dan de schoolmeester en hij op z’n beurt weer meer dan de student. Zo steunen we elkaar in een gezonde Haarlemse gemeenschap.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like