Geen categorie

MEMOIRES VAN EEN BARBIER #010 – KALE PLEKKEN IN JE BAARD ?!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Van alle vragen die ik krijg in mijn shops of via de BAARDGURU HOTLINE is dit de meest gestelde: Ik heb kale plekken in mijn baard wat moet ik doen ?

Mijn advies: zoek een goeie barbier! Er zijn namelijk in de meeste gevallen wel manieren om er omheen te werken of de plek te verbergen. Ik vind niets erger dan een man met de potentie tot het groeien van een toffe baard maar het zelf scheef heeft getrokken tijdens het trimmen, LET IT GROW.

Tip van De Baard Guru: met een goeie baardborstel en een baardwax kun je de haarrichting manipuleren. Voor baarden met kruinen of kale plekken is dit meestal al de oplossing.

Mocht je nog een leuke barbier zoeken zie hier:

debaardguru

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like