Geen categorie

Misofonie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Ik gok, ik denk, ik weet bijna zeker dat veel mensen niet weten waar dit voor staat. Toch zal de betekenis en de uitleg bij iedereen iets los maken. Zelf heb ik er niet zoveel last van om het daadwerkelijk Misofonie te noemen.

Op een zonnige donderdagochtend in hartje zomer ga je vroeger naar je werk in verband met de hitte. Je rijdt naar het station en gaat in de trein zitten. Je bent niet de enige en al gauw zitten de stoelen om je heen vol. Je moet een uur reizen maar je bent blij dat je kan zitten. Nog geen kwartier onderweg pakt de, iets wat forse dame, tegenover je haar tas. Ze graait en zoekt en maakt ontzettend veel lawaai tot ergernis van jou.

Op het moment dat ze gevonden heeft wat ze zoekt en jij ziet dat schrik je enorm! Neeeeeee! Niet een rijstwafel met red bull! Je krijgt kippenvel en je begint te zweten. Je wilt weg, het liefst spring je uit deze rijdende trein! Alles om het geluid te ontkomen. Dit fenomeen, de haat, irritatie, en walging die je opwekt bij onschuldige geluiden van mensen heet Misofonie. Met name smak en eetgeluiden zorgen voor enorm veel walging. Mensen die dit soort geluiden produceren zijn en lijken onschuldige mensen maar zijn eigenlijk incognito terroristen. Deze mensen zorgen voor waanzin in je hoofd wat gelijk staat aan de hectiek en chaos bij een aanslag.

Aan welke geluiden erger jij je kapot? Laat het hieronder weten.

MISOFONIEhttps://www.debaard.nl/misofonie/Ik gok, ik denk, ik weet bijna zeker dat veel mensen niet weten waar dit…

Posted by DEBAARD.NL on donderdag 9 juli 2015

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like