Lifestyle Tech

Mobiel abonnement? Ga voor Sim Only!

Sim Only
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Je kent het wel, de maand is nog maar net begonnen en je ontvangt al een bericht van je provider met ‘Je hebt 50 procent van je internetbundel verbruikt.’ De rest van de maand moet je constant op je MB’s letten. Erg vervelend en vooral onpraktisch. Overkomt dit je vaker? Dan is eens Sim Only abonnement misschien de uitkomst voor je. In dit artikel zetten we de voordelen daarvan  op een rijtje!

Sim only abonnement

Geen toestelkosten

Een Sim Only abonnement is goedkoper dan een regulier abonnement. Dat komt omdat je geen toestel bij je abonnement neemt. Je betaalt dan alleen voor je data en belbundel. Als je dus tevreden bent met je huidige mobiele telefoon, dan is dit zeker het overwegen waard. Alle providers bieden tegenwoordig Sim Only abonnementen aan. Je kunt abonnementen vergelijken op verschillende websites zoals simonly.nl. Wel zo gemakkelijk!

Flexibel abonnement

Je kunt de tijdsduur van een Sim Only abonnement zelf bepalen. Zo zijn er eenjarige maar ook tweejarige abonnementen. Veel providers bieden zelfs een maandelijks opzegbaar abonnement aan. Ideaal als je snel van abonnement wilt wisselen. Een bijkomend voordeel is dat je gemakkelijk een andere bundel kunt kiezen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je merkt als je iedere maand te weinig of te veel MB’s hebt.

Geen BKR-registratie

Bij een abonnement met toestel ontkom je vaak niet aan een BKR-registratie. Iedereen die een lening afsluit wordt BKR geregistreerd. Zo kunnen geldverstrekkers op verantwoorde manier bepalen of ze je geld lenen. De BKR-registratie geldt voor toestellen op afbetaling die meer waard zijn dan 250 euro. Met een Sim Only abonnement ben je niet aan een lening gebonden en hoef je je dus geen zorgen te maken over schulden. Dat is wel zo fijn!

Een Sim Only abonnement brengt dus veel voordelen met zich mee. Je hebt geen toestelkosten en BKR-registratie. Daarnaast is je  abonnement flexibel. Wil je meer lezen over tech? Bekijk dan het artikel over Google Home, Alexa en Siri.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like