Geen categorie

MOTORbeurs Utrecht 2017

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Donderdag 23 februari tot en met zondag 26 februari vindt de MOTORbeurs plaats in Utrecht in het jaarbeursgebouw. Je vindt daar een groot aanbod voor alle motorliefhebbers. Van motorenhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap. Er is voor iedereen wat te zien.

MOTORbeurs

Stunts

Eigenaren van een zelfgebouwde motor, een Custom Bike, krijgen de kans om hem te showen voor een publiek van zo’n 90.000 mensen. Er is ook een Grid Girl verkiezing. Hier kunnen vrouwen een prijs winnen: tijdens de Dutch TT Assen 2017 op zondag 25 juni naast motorcoureur en fotomodel Axel Pons staan! Er zijn ook veel shows te zien: een drietal stuntrijders zullen verschillende stunts uitvoeren en er is ook een steile wand waar stuntmannen in zullen gaan rijden! Daarnaast zijn er ook activiteiten voor kinderen.

Andere activiteiten op de motorbeurs

Naast stuntshows en andere activiteiten kun je er ook winkelen voor nieuwe en veilige motorkleding, luisteren naar muziek en een lekker hapje eten. Naast het feit dat er veel motoren zijn, zijn er nog vele dingen te beleven en te doen op de MOTORbeurs in Utrecht.

Meer informatie? Bezoek dan de website van de MOTORbeurs.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like