Geen categorie

Ontdek de koffiecapsule maker van HEMA

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

HEMA kennen we allemaal wel. Iedereen zal ontkennen dat die er komt maar toch kom je er stiekem wel. En waarom? Omdat HEMA best wel vaak gave dingen heeft. Zo ook nu weer, ze hebben een eigen koffiecapsule maker.

Hiermee maak je je eigen capsule die bijvoorbeeld in een Nespresso apparaat gaan. Hoe vet is dat. Je kan zelf de koffie kopen en de capsules vullen. Een groot voordeel is dat de capsules navulbaar zijn, hierdoor heb je veel minder afval.

hema-koffiecapsule-maker-638x434

HOE WERKT HET?

Heel simpel. Je vult de capsule met je favoriete gemalen koffie. Die kan van HEMA zijn, maar ook een van je eigen lievelingskoffies. Je plaatst de aluminium deksel op de capsule, doet ‘m in de koffiecapsule maker, draai een kwartslag… en klaar ben je!

De dekseltjes gooi je na gebruik weg, maar de capsule kan in de vaatwasser en zo ruim 100 keer gebruikt worden.

Je homemade capsules zijn in elke capsulemachine te gebruiken en door de dekseltjes kan de koffie ook goed erdoorheen geperst worden.

TWEE KITS

Er zijn twee kits: een starterkit en een navulkit. De starterkit bestaat uit de koffiecapsule maker en een houder, twee navulbare cups en 100 dekseltjes (deze laatste gooi je dus na elk kopje koffie weg). In de navulkit zit 1 cup en 200 deksels.

De koffiecapsule maker is al verkrijgbaar in de HEMA winkels en online via hema.nl.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like