Geen categorie

Ontdek de whiskey adventskalender

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De feestdagen staan weer voor de deur, het is dus weer tijd om een cadeau te verzinnen om te geven met kerst of sinterklaas. Nu hebben wij een geweldig cadeau gevonden wat je wel voor december eigenlijk moet overhandigen. Een adventskalender met whisky.

Iedereen kent wel de variant met chocola. Dat je elke dag een vakje mag openen om een chocolaatje te pakken. In sommige gevallen kon je niet wachten en was je na 3 dagen eigenlijk al klaar… maar het idee was leuk. Nu is er een volwassen variant hiervan maar dan met whisky.

whisky-adventskalender-want

Dé whisky adventskalender

Deze adventskalender is voor echte whisky-liefhebbers. Achter elk van de 24 luiken schuilt een andere whisky. Van een vijftig jaar oude, tot ‘s werelds beste blend: de whisky kalender heeft het allemaal.

De kalander is niet goedkoop, maar dat is goede whisky ook niet. Bestellen kan hier voor 180 euro inclusief verzendkosten. Ga je voor echte verwennerij? Dan kun je er uiteraard ook één kopen met chocola. Whisky en chocola zijn immers net zo’n goede combinatie als Rudolf en zijn rode neus.

whisky1-want

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like