Geen categorie

OPROEP: Maand van de baard #mvdb

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De laatste maand van het jaar is aangebroken, december. Een altijd overvolle maand met vele verplichtingen met familie en vrienden. Maar ook een maand met veel gezelligheid, drank en presentjes. Persoonlijk heb ik weinig met deze maand, op de mooie Christmas songs na. Wanneer het hoog zomer is zet ik vaak voor het eerst al een mooi lijstje met kersmisnummers op. Genieten. De maand december staat in teken van twee bekende mannen, twee bekende mannen met baarden. Sinterklaas en de Kerstman hebben beide een zeer elegante baard en dit is ook een van hun herkenningspunten. Dit is voor mij de reden om iets nieuws in het leven te roepen en daar heb ik jullie hulp bij nodig.

Vanaf vandaag wil ik december omdopen tot de maand van de baard. Een maand waarin wij trots mogen zijn op onze baard maar ook op de baard van een ander. Vind jij de baard van de Kerstman weergaloos? Deze maand mag je daar voor uitkomen. Hoe gaan we dat doen? Bij het verschijnen van dit artikel roep ik de #mvdb in het leven. Zoals je waarschijnlijk al bedacht had staat het voor maand van de baard. Heb je Twitter deel dan dit artikel of een foto van een goede baard met deze hastag. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat wij trending topic gaan worden. Iedereen in Nederland mag deze maand genieten van De Baard! MAAR, dit is nog niet genoeg. Twitter is niet het enige sociale kanaal waar goede baarden getoond kunnen worden. Deel jouw baard, een andere goede baard of dit artikel met je vrienden op facebook en/of Instagram en vermeld ook hier de hashtag #mvdb.

De baard is de afgelopen tijd veel negatief in het nieuws geweest. Een baard wordt tegenwoordig 1 op 1 geassocieerd met terroristen. Het klopt, vaak hebben deze eencelligen een baard maar dat zegt niet dat alle baarden terroristen zijn. Dat gaan wij deze maand laten zien! Laat zien hoe trots jij bent op jouw baard, iemand anders zijn baard of wil je een baard positief in het daglicht zetten, laat het de wereld zien in de december baardmaand. De maand van de baard begint dit jaar en zal vanaf dit jaar jaarlijks een ‘ding’ worden. Tag vrienden, deel dit artikel en gebruik de hastag #bvdm zodat de baarden weer positief in het nieuws komen!

OPROEP: MAAND VAN DE BAARD #MVDBhttps://www.debaard.nl/oproep-maand-van-de-baard-mvdb/Vanaf vandaag wil ik december…

Posted by DEBAARD.NL on donderdag 3 december 2015

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like