Geen categorie

Oranje Baard – No beard, no glory

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De slogan: “Zonder Baard, Geen Koning” heeft ze geïnspireerd om de Oranje Baarden aan te bieden! Baarden zijn hip! en daarom bedachten ze bij Oranje Baard het volgende. De eerste echte koningsdag komt eraan en de mannen van Oranje Baard willen de feestleeuwen graag de mogelijkheid geven om hier op een ludieke manier aandacht aan te geven. Oranje baard is een groep ondernemende studenten, die vinden dat de eerste nationale viering van Willems verjaardag een mannelijke en koninklijk tintje verdient. Om deze reden bieden zij de Oranje Baard aan. Ze zien een baard als iets machtigs, mannelijks en bovenal iets Koninklijks. Zoals ze zelf zeggen: No beard, no glory. En hier zijn wij het natuurlijk volkomen mee eens.

Het impulsieve idee is voortgekomen uit een gemis bij onze Koning. Om hem een hart onder de riem te steken kwamen ze op het idee een (Oranje) baard te dragen, om er voor uit te komen dat we als een volk achter Willem staan. Gezien er in geen omstreken online en offline redelijke en bovenal betaalbare Oranje Baarden te vinden waren, geloofden ze dat ze dat beter konden doen. Het idee is om op Koningsdag naar de multiculturele-smeltkroes voor jong en oud te gaan. En waar kan dat nu beter dan in het Vondelpark in Amsterdam. Op dit moment moedigen ze de klanten aan selfies te maken, ter aanmoediging van onze Koning. Als ze dit naar het volgende level kunnen brengen zou de ludieke actie alle verwachten doen overtreffen.

Of je nu man, vrouw, meisje, jongen, opa of oma bent, op deze manier ben je uniek en zet je een statement. Mocht je je nog afvragen wat zeaccepteren als redelijk en betaalbaar? 3 euro!

Bestelling kan geplaatst worden via een privé-bericht, waar ze proberen binnen een werkdag te antwoorden.

Mocht je niet in de buurt wonen, dan kunnen ze voor een kleine toelage ook de Oranje Baarden naar je toe verzenden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like