Geen categorie

OUTFITTERY

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke man wilt er verzorgd uit zien, naja bijna elke man. Nu merken wij dat mannen met baarden over het algemeen veel aan hun uiterlijk doen. Ze verzorgen niet alleen de baard, ze willen ook dat hun kapsel er goed bij zit en dat ze kleding dragen die ze goed zitten en waar ze zich zelfverzekerd in voelen.

Nu hebben mannen over het algemeen ook een hekel aan winkelen. Tenminste dat is onze eigen ervaring. Nu kwamen wij het perfecte alternatief hiervoor tegen. Want online shoppen is ook vaak een ergernis, welke sites moet je nu bezoeken… Daarvoor is
OUTFITTERY
perfect. Jouw online shop assistent. OUTFITTERY is een innovatief concept bedoelt om het leven van mannen makkelijker te maken. Zij bieden een persoonlijke shopping-service waarbij mannen na een korte intake een individueel samengestelde box met hoogwaardige outfits thuisgestuurd krijgen.

Iedere klant krijgt zijn eigen stylist die persoonlijk advies geeft en handgeselecteerde combinatie van kleding en accessoires toestuurt. Wat wilt een man nu nog meer? Je kiest jouw smaken uit en je krijgt het thuis opgestuurd. Niet meer de stad in hoeven is toch heerlijk. Nu kan elke man er als een baard in pak uit zien of natuurlijk een andere stijl.

En als introductie bieden ze ook nog eens € 10,- korting met de code: OUTFIT123 Geldig t/m: 30/06/15

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like