Geen categorie

Personal Tailor

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

We hebben een nieuwe gastblogger die zo af en toe ons gaat opvoeden op het gebied van kleding en stijl, want zoals iederee weet:”Kleren maken de man”.

Hij stelt zich graag aan jullie voor.

Voorstellen

Even voorstellen, mijn naam is Twan Kandelaars en ik ben een personal tailor.   

“Handmade” in 1979 en al vanaf mijn vroege jaren bezig met mode en zo was de stap naar maatwerk  dan ook snel gemaakt. Ik hoop dat ik mijn ambacht en passie met u mag delen.

Als personal tailor kom ik op locatie voor het adviseren, samenstellen en opmeten van uw persoonlijke kledingstuk. Dit kan bijvoorbeeld een zakelijk of juist een trouw kostuum zijn. Maar ook colberts, overhemden, chino’s, jeans en schoenen kunt u bij mij samenstellen. Dit kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. Kortom wanneer het u het beste uitkomt.

Mijn werkwijze

Als eerste gaan we kijken hoe vaak en voor welk doeleinde u dit kledingstuk gaat dragen, vervolgens geef ik advies over wat voor kleur, model en samenstelling van de stof hierbij het best zal zijn. U kunt kiezen uit meer dan 5000 stoffen en ruime keuze in voering, garens en knopen. Wilt u uw initialen of misschien een trouwdatum in de voering van uw colbert, een contrasterende kleur knoopsgat of stiksel, alles is mogelijk!

De stof die wordt gekozen bepaalt de prijs, deze bespreek ik meteen na het uitzoeken zodat u weet waar u aan toe bent. Daarna meet ik uw lichaamsmaten op en met behulp van een pasmodel gaan we naar de gevoelsmaten kijken. Daarbij kunt u aangeven wat uw voorkeuren zijn. Alle snij patronen bewaar ik voor u zodat u de volgende keer alleen maar uw kledingstuk hoeft samen te stellen.

Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvende presentatie.

Twan Kandelaars

FITZ custom suits

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like