Geen categorie

Project60 for Beard Season

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Project60 is een project van Beard Season. Het idee is om de 60 beste baarden te fotograveren en op deze manier aandacht te vragen voor Melanoma. Nu heeft een van onze helden hier ook aan meegedaan. Ricardo Araujo. Deze kennen sommige misschien nog wel van de winnaar bij de Boom Chicago avond.

Zoals gezegd is Project60 een project om geld op te halen en aandacht te vragen voor Melanoma. Het is bedacht door beardseason.com. De 60 beste baarden van over de hele wereld werden gekozen om mee te doen aan dit fantastische project gecreëerd door Jimmy Niggles en gefotografeerd door de heer Brock Elbanks! Sommige van die prachtige foto’s zijn al beschikbaar op Facebook. Ricardo is trots om te kunnen aankondigen dat hij is geselecteerd om bij deze 60 te zitten.

Lets make a difference

Om aan dit mooie project mee te doen heeft hij de hulp van baarden nodig in de vorm van een donatie. Elke donatie telt, 2, 5, 10 50 € wat je ook kunt missen is van harte welkom. Enkele van de meest beroemde en grootste baarden in de wereld nemen deel van dit project, zoals Ricki Hall, Harnaam Kaur, John Hurt & Todd Richardson. De fotosessie vindt plaats bij Mr Elbanks studio in Londen op 8 oktober. Zoals Ricardo zelf zegt, Lets make a difference. Laat je huid nakijken. Melanoom is een van de meest gevaarlijke vormen van huidkanker

Meer informatie over het project vind je op de website of de Facebook van Beardseason.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like