Review

Review Apothecary 87 Milly’s Baardolie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het is weer tijd voor een review. Vandaag behandelen we de Apothecary 87 Milly’s Baardolie. Iedereen die een baard heeft kent wel 2 echte baardhelden. Natuurlijk Ricky Hall, maar ook Chris John Millington. Deze baardolie is gemaakt in samenwerking met Chris John Millington.  Dat moet dus wel wat goeds beloven, baardolie gemaakt door een echte baardheld en drager.

Maar toen we het flesje bekeken, hadden wij wel gelijk onze twijfels. Vanilla en mango… Gaat dit dan toch weer lijken op de conditioner van je vriendin of heeft die er echt over nagedacht en met een reden. Goed eerst het flesje. De gene die wij getest hebben is de kleine variant, je hebt er ook nog de grote broer versie van. Het flesje ziet er goed en verzorgd uit. Mooi bruin flesje, goede dop erop en een goed etiket. Je kan zien dat ze al langer bezig zijn er en ook echt tijd en energie in hebben gestopt. Het was voor ons wel weer even wennen om een flesje te gebruiken zonder pipet of druppelaar. Gewoon opendraaien en gieten maar. Gelukkig hadden we dit onder controle. Het eerste wat je tegemoet komt is de geur van vanilla en mango. Wij moesten gelijk denken aan een pak drink ontbijt of goedemorgen. Maar goed het is een hele aanwezige geur. We moeten wel zeggen dat het ons nog best mee viel hoe erg het is. Je voelt je niet gelijk vrouwelijker.
millys-beard-oil-5

De olie is wat dikker, dit vinden wij altijd wel wat prettiger in het gebruik dan de waterige versies. De olie smeert lekker makkelijk door de baardharen heen. De geur en het effect van de olie blijven ook lang aanwezig. 1x per dag dit gebruiken is meer dan genoeg.

Zoals alle andere baardolie die we getest hebben doet het natuurlijk wat het moet doen. het verzorgt de huid en maakt de haren wat zachter. Wij vinden dit zeker een aanrader, hopelijk kunnen we deze ook binnenkort gaan aanbieden. De kleine variant die wij hebben getest is vanaf 10 pond te koop en de grote versie vanaf 38 pond. Zijn dus wel wat duurder vergelijken met de baardolie van Dr K of Damn Good Soap.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like