Review

Review Apothecary87 Baardolie Small

Review Apothecary87 Baardolie Small
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De afgelopen weken hebben wij de Apothecary87 Baardolie small getest. Waarom zeggen we small? Omdat er 3 varianten verkrijgbaar zijn van deze olie, de small, de large en de XL. En we moeten zeggen dit is eigenlijk perfect. Dit moet elk merk gaan aanbieden. Want zo kan je voor een laag bedrag beginnen met de small om het eens uit te proberen. Bevalt de olie goed dan kan je daarna kiezen voor de Large of de XL variant. Zo betaal je eigenlijk nooit teveel.

Maar goed, de baardolie want daar gaat het vandaag natuurlijk over en zoals gezegd, dit gaat over de small variant, sommige op of aanmerkingen zijn niet van toepassing op de grotere varianten.  Het mooie van Apothecary is altijd de zorg en kwaliteit die ze leveren. Je krijgt niet zomaar een flesje, nee je koopt een soort van beleving. Het flesje is mooi ingepakt in een kartonnen doosje en ook over het soort flesje en het etiket is nagedacht. Wij kunnen dit altijd wel waarderen. We houden sowieso van doosjes, als de verpakking goed is dan moet het product ook goed zijn.

Zodra je het doosje open doet zie je daar de bovenkant van het flesje goed zitten, die ook weer met een kartonnetje vast zit zodat die niet zomaar gaat bewegen in het doosje met de kans dat die kapot gaat. Eenmaal uitgepakt heb je een mooi klein flesje van 10ml en een kaartje erop van hunzelf. Zoals we al zeiden, ze hebben er echt over nagedacht.

Maar nu waar het echt om gaat, de olie. We draaien de dop eraf en het eerst wat opvalt, geen pipet of verdeler. Dit valt toch wel beetje tegen. Vooral met zo’n klein potje is de kans snel aanwezig dat je teveel op je hand doet en dan is het potje snel leeg. Minpunt voor de heren van Apothecary87. Om niet teveel olie uit het potje te krijgen kan je ook een beetje je duim op de opening houden om het gat kleiner te maken, zo verdeel je het alsnog zelf. Wat opvalt is dat de olie redelijk dik is, iets wat wij zelf heel prettig vinden. Niet zo waterig dat het gelijk uit je hand loopt en je de helft al kwijt bent. Dan komt het gewone ritueel, verdeel de olie goed met je handen door je baard. Dit doet de olie goed, dat hadden we ook wel verwacht.

De geur is Sandelwood. Dit is toch wel een van de bekendste geuren, het lijkt wel of sandelwood overal een beetje in zit. Goede mannelijke geur maar niet te aanwezig. Wij houden er wel van.

Zoals we al eerder aangaven heb je 3 varianten met elk hun eigen prijs:

Apothecary87 Baardolie Small 9,95 (10ml)

Apothecary87 Baardolie Large 39,95 (50ml)

Apothecary87 Baardolie XL 69,95 (100ml)

Zo kan je altijd met de kleinste beginnen, bevalt die heb je zelf de keus om een grotere te kopen en te genieten van deze prima baardolie. Overall is het een prima baardolie die doet wat die moet doen, lekker ruikt en goed geprijsd is om eens te proberen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like