Review

Review Big Red Baardolie Noble

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

We hebben nu ongeveer twee weken de Big Red Baardolie Noble in gebruik. En daar zijn we heel blij mee. Tot nu toe zijn we gewend aan de ronde flesjes van oa. Damn Good Soap en Dr k. Maar Big Red Beard Combs maakt gebruik van een meer vierkant flesje. Dat voelt op de een of andere manier toch wat steviger in de hand. Wat het makkelijk maakt in het gebruik, aangezien wij weleens wat olie knoeien en dan valt een rond flesje wat eerder uit de hand. Kan aan ons gebruik liggen maar toch is het voor ons makkelijker.

De verpakking van het flesje past goed bij de sfeer die Big Red probeert uit te stralen. Kwaliteit en degelijkheid. Natuurlijk kan je een flesje ook gewoon los versturen maar de kartonnen verpakking eromheen geeft net een beetje dat extra. Je mag dan twee keer wat uitpakken als het pakketje binnenkomt. Zoals gezegd ziet het bijna vierkantje flesje er goed en verzorgd uit. Zodra je de dop eraf haalt zie je net als bij Dr k een soort plastic dopje. Hierdoor komt er maar per keer een aantal druppels olie uit. Bij Dr K hebben we soms dat we goed moeten schudden voordat er iets uit komt, daar hadden we bij de Big Red Baardolie totaal geen last van. Het gebruik is dus perfect.

Maar wat de baardolie natuurlijk moet doen is je baard verzorgen. En net als alle andere baardolie die we tot nu toe hebben gehad doet die dat heerlijk. Smeert lekker door je baard, ruikt ook nog eens heerlijk en is niet te vet of te stroperig. Hij is gewoon perfect. Hebben we dan geen minpunten? Nee eigenlijk niet. Flesje is goed, verpakking is over nagedacht en de olie ruikt heerlijk (wat uiteraard een persoonlijke mening blijft) en het verzorgd je baard net als de andere. Maar waarom dan geen 10? Er moet altijd ruimte overblijven voor verbeteringen.

Vergeet niet de winactie die we hebben waar je deze heerlijke olie kan winnen samen met het broertje en een echt Big Red Beard Comb.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like