Baarden Review

Review Big Red Beard Comb

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

We hebben nu ongeveer twee weken de kam in gebruik van Big Red Beard Comb. Daarom is het nu tijd voor een review van dit geweldige product. Zodra je de verpakking ziet wordt je al blij. Ergens wil je het dichtlaten maar je wilt toch weten wat er in zit. Toch schrokken we wel even, hij is toch wel wat kleiner dat je verwacht. Maar goed hij is dan ook alleen voor je baard en niet voor je haar.

Na ongeveer twee weken de kam gebruikt te hebben kunnen we toch wel zeggen dat die echt doet waar die voor is, je baard kammen. Natuurlijk kan je gewoon je goedkope kam gebruiken van de Etos of het Kruitvat, maar op de een of andere manier kamt deze toch iets lekkerder. Bij ons ging die goed door de baardharen heen en bleef die minder snel “hangen” dan de goedkope kammen. Uiteraard kan hier nog verschil in zitten, we hebben niet alle kammen die in de winkel verkrijgbaar zijn getest.

“I loved the look and feel of the comb”

Ook al is die zo klein, hij ligt toch goed in de hand om goed door je baard te kammen. Wat ons wel op viel, dat we tijdens het typen van dit artikel en ook afgelopen week tijdens het maken van het artikel we de hele tijd met het kammetje in ons hand zaten en af en toe door onze baard gingen. Alsof het verslavend is. Het doet ons bijna denken aan Shorty uit Scary Movie met die kam in zijn afro. Al hebben we geen idee waarvoor dat is…

Er is ook veel tijd gestoken in de kleine details van de kam. Het mooie donkere hout, ze hebben hem ook in de lichte variant. Maar ook aan het Big Red no.7 element in de kam. Niet alleen in de kam zelf zit veel detail maar ook in de verpakking van de kam. Je hebt echt het gevoel alsof je iets hebt gekocht wat van je opa had kunnen zijn. Het geeft een beetje een oude sfeer wat je ook veel ziet in de barbershops van tegenwoordig. Het gehele plaatje klopt met wat je verwacht te krijgen. Waar we wel een beetje bang voor zijn is dat we hem op een dag breken, het is toch hout en de kam is niet heel groot en dik. We mogen er vanuit gaan dat hier over nagedacht is en dat dit is getest.

De kam is te bestellen bij Mansly. Voor ongeveer 18 euro inclusief verzendkosten heb je de No.7 thuis. Ze hebben ook nog 2 andere varianten, de No.3 en de No.5. Daarnaast kan je ze ook als set alle 3 kopen. Ze zijn er in de kleur Walnut of Cherry.

Verslaat de kam nu echt de goedkope kam? Nee, een kam is een kam. Het ligt er ook maar net aan wat de status van je baard is. Heb je een stoppelbaardje dan werkt elke kam, heb je een tovenaarsbaard dan werkt deze kam misschien ook geen eens. Maar voor de gemiddelde baard doet de Big Red Beard Comb wat die moet doen. Waarom dan toch aanraden? Omdat je een stukje beleving koopt. Je kan ook naar een kapper om de hoek gaan of je gaat voor de beleving naar een echte barbershop. Voor ongeveer 18 euro heb je een mooie degelijke kam in huis die doet wat die moet doen; je baard in toom houden!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like