Review

Review Damn Good Soap Baardbalsem

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Vandaag hebben we weer een review voor jullie. We hebben nu ongeveer een week de Baardbalsem van Damn Good Soap gebruikt en we moeten zeggen, we zijn echt enthousiast. Zodra je het blikje in je handen hebt wil je het gewoon open maken om te zien hoe de baardbalsem eruit ziet en hoe het ruikt.

De verpakkingen van Damn Good Soap zijn gewoon Damn Good. Het ziet er goed en verzorgd uit. Daarnaast is het gebruik ook gewoon makkelijk. Je opent het dekseltje en je kan het gebruiken. Op het eerste gezicht ziet het eruit als een hard soort wax. Maar zodra je even met je vinger erover heen gaat wordt het vanzelf wat zachter zodat je het eruit kan halen. Je doet een beetje op je hand en wrijf het warm tot er geen korrels meer overblijven. Daarna kan je ermee los gaan in je baard en je baard in model brengen.

De baardbalsem doet zijn merk naam eer aan. Het is echt Damn Good.

Wat ook gelijk opvalt is de heerlijke natuurlijke geur die de baardbalsem heeft. Je voelt echt dat je je baard een goede verzorging geeft en ook nog eens in model kan brengen. Je kan de baardbalsem ook combineren met baardolie om je baard elke dag in topconditie te houden.

We hebben eigenlijk geen minpunten kunnen vinden bij dit product. Enige wat we misschien kunnen bedenken is een grotere variant. Maar dat zijn natuurlijk geen minpunten. Overall we love the beardwax van Damn Good Soap.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like