Review

Review Damn Good Soap baardolie met pipet

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Vandaag hebben we weer een review voor jullie op de agenda staan. We hebben nu ongeveer 2/3 weken de baardolie met pipet van Damn Good Soap in gebruik. En ook hier zijn we weer super tevreden mee.

Het eerste wat natuurlijk opvalt is het pipet. We hebben nog geen andere baardolie gezien die hier ook gebruik van maakt. Wat we nog wel eens met andere baardolie hadden is dat je soms gewoon teveel of juist te weinig olie gebruikte. Nu kan je dit goed doseren zonder dat gelijk je hele flesje leeg is. Het pipet maakt het gewoon een stukje makkelijker in gebruik.

Damn-Good-Soap-Baardolie-met-Pipet

Toen Damn Good Soap net begon hadden wij een van de eerste baardolie van hun. We hebben wel het idee dat een jaar later de olie flink is verbeterd. Zodra je het flesje opent en de olie eruit haalt ruikt het heel natuurlijk, je merkt dat het met alleen maar natuurlijke producten is gemaakt. Uiteraard kan de geur voor de een heerlijk zijn terwijl de ander het minder lekker vind. Dat blijft een persoonlijke keus. Daarnaast zorgt de baardolie er nu ook echt voor dat je baardharen lekker zacht worden. Alsof je een heerlijke behandeling heb gehad bij een Spa voor baarden.

Enige nadeel wat we hebben ontdekt is dat je wat minder olie voor je geld krijgt, maar de pipet maakt een hoop goed en het mooiste is natuurlijk dat je voortaan een gewoon flesje kan kopen en daar de pipet weer voor kan gebruiken.

Wij zijn heel tevreden met de Damn Good Soap baardolie met pipet en verwachten dat nog wel meer merken hiermee komen. Tot nu toe onderscheiden ze zich hierdoor en de geur is heerlijk. En natuurlijk het belangrijkste, de baardolie verzorgt je baard en de huid eronder.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like