Review

Review Damn Good Soap Snorrenwax

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Sinds enige tijd heb ik de snorrenwax van damn good soap company in huis. Toen hij aankwam wist ik even niet goed wat en hoe.. Een grote doos met daarin heel veel opvullend materiaal en dan.. Een klein potje met daarin een witte stevige substantie, aangenaam natuurlijk riekend, een beetje houterig, misschien? Even voelen, steenhard…

Hoe begin je daar mee?

Maar eens even wat research doen. Verschillende artikels en youtubefilmpjes later zijn we er dan eindelijk uit; een kleine hoeveelheid snorrenwax wordt afgeschraapt met de bovenkant van de nagel. Vervolgens verwarmen we de wax tussen de vingertoppen. Wanneer de wax kneedbaar is en makkelijk uit te smeren breng je hem aan op je snor. Best is de snor tussen beide vingertoppen zachtjes vast te nemen en naar buiten toe werken om je snor de juiste richting mee te geven.

So far, so good.

Door de wax voelt mijn snor wat stug aan aan hij blijft wel in model. De krul is mooi gevormd en hij geurt aangenaam. Best wel belangrijk, aangezien mn snor vlak onder mn neus staat.

Tijdens de zomermaanden merk ik wel op dat de dag snel z’n stevigheid verliest, Het warme weer en de zomerse winden zijn niet optimaal. Gewoon de snor in model brengen en fixeren met een ietsje op water gebaseerde pommade, die je natuurlijk in huis hebt om dat nette kapsel te verzorgen, lost dat probleem zo op.

Deze snorrenwax krijgt van mij een prachtige 9/10 voor geur en gevoeligheid, voor de fixatie een 7/10 omdat ie, om goed te zijn, een extra fixatie nodig heeft.

*Deze review is geschreven door Maarten C.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like