Review

Review Guardenza Baardolie Original

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het is weer eens tijd voor een review van een baard product. Vandaag gaan we de Guardenza Baardolie Original bespreken. Over het flesje kunnen we weinig zeggen, dat is begint beetje de standaard te worden. Bruin flesje met pipet. Het zal wel weer eens leuk zijn als er unieke varianten komen. Maar dat zal wel prijs technisch zijn.  De baardolie bestaat uit natuurlijke oliën met verzachtende en verzorgende eigenschappen voor je baard en huid zoals Jojobaolie, Arganolie en Druivenpitolie. Dat moet dus wel goed zitten. Laten we het product eens proberen.

Wat direct opvalt is dat we het pipet niet heel super vinden, we hebben een redelijk baard dus we hebben niet genoeg aan 4 druppels, het moet iets meer zijn. Het pipet nam niet veel olie op dus we moesten het 2 keer doen. Is geen ramp maar toch het moet beter kunnen. de olie zal is wat dikker, dat vinden wij zelf altijd wel fijn. De waterige varianten vinden wij niets (is natuurlijk persoonlijk). Zodra we de olie in de baard smeren valt ons de geur op. Niet onze voorkeur, we kunnen het niet echt plaatsen maar echt lekker vinden we hem niet. Gelukkig ruik je hem zelf snel niet meer maar andere om je heen wel.

Na het inbrengen van de olie en het goed door de baard verspreiden viel ons wel op dat de baard lekker zacht werd en niet te vettig leek. Dat hebben ze dus goed gedaan. De olie komt in een lesje van 30ml voor 14,95 wat een prima prijs is voor het product.

Al met al een prima baardolie maar niet onze nieuwe favoriet vanwege de geur.

Pluspunten

  • Dikkere olie (altijd goed)
  • Product ziet er goed uit
  • Prijs
  • Super zachte baard

Minpunten

  • Pipet vonden we niet heel prettig, nam niet veel olie op
  • Geur is niet onze voorkeur

De baardolie is hier te koop.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like