Review

Review Mr. Bear Family Beard Balm Wilderness

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Ja het is weer tijd voor een nieuwe review van een product. Vandaag gaan we vertellen over de ervaring met de baard balsem van Mr. Bear Family. De balsem is er in drie geuren, Citrus, Woodland en Wilderness. Wij hebben de Wilderness eens goed doorzocht en komen vandaag met onze conclusie.

Mr. Bear Family beard balm komt in een mooi simpel aluminum blik dat is voorzien van het typische Mr. Bear Family etiket. Het deksel heeft een kunstof seal om houdbaarheid te garanderen en de balsem is dan ook na zes maanden nogsteeds prima! Net als de olie heeft de balsem een gewaagde geur waar je wellicht van moet leren houden als is hier niet veel tijd voor nodig. De balsem zelf is erg zacht en smelt mooi tussen de vingers na een paar keer wrijven en masseerd fijn de baard in. En na een paar keer op en af met een goeie kam of borstel zit je baard prima in model.

Hoewel de balsem in het begin nog erg vettig aanvoelt verdwijnt dit vettige gevoel na ongeveer een half uurtje en voelt je baard zacht en glad aan en geurt als een oerbos na een frisse regenbui

De geur geven we een 7. Het is een lekkere frisse geur, maar je moet er wel van houden. Dit is dus vooral persoonlijk. In vergelijking met andere balsems zijn die van Mr. Bear wel iets duurder dan de rest, maar vergeleken met baardolie is het weer niet heel veel duurder.

Overall is het een prima balsem die je baard mooi zacht en glad maakt en die goed blijft zitten. Het blikje ziet er goed verzorgd uit, er is over na gedacht net als het etiket. Dit staat toch wel mooi op een badkamerplankje van een baardliefhebber.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like