Review

Review Oak Baardzeep

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Afgelopen tijd hebben we weer een heerlijk product mogen testen, de Oak Baardzeep. In deze review gaan we de Oak Baardzeep uitgebreid bespreken. Het eerste wat opvalt aan de Oak Baardzeep is de verzorging van het pakket. Je krijgt een kleurijke koker met de kleuren van Oak Beard Care erop. Daarnaast zit er ook een hoop promotie bij. Als je het pakketje voor het eerst uitpakt merk je echt dat ze bezig zijn met een merk.

De Oak baardzeep is bedoelt voor het verzorgen van je baard. Het is de conditioner voor je baard. Zodra je de koker openmaakt komt er een mooi flesje met handpompje te voorschijn. Je voelt dat er over elk detail is nagedacht alles klopt aan de presentatie van dit product. Het is de Apple onder de baardzeep producten.

Met presentatie kom je een heel eind maar waar het natuurlijk omdraait, doet het product wat het belooft? De gebruiksaanwijzing is heel simpel. Draai het pompje naar open, bevochtig baard en gezicht, dan 2 pompjes van Oak Baardzeep en wassen maar om het uiteindelijk af te spoelen. Zodra je de baardzeep op je hand krijgt lijkt het ook veel weg te hebben van conditioner. Het eerste wat ons op viel is dat er niet echt een lekkere geur aan zit. Om de lekkere geur in je baard te krijgen moet je baardolie gebruiken. Was toch mooi geweest als ze dit hadden gecombineerd.

Doordat er een handpompje opzit, wat het gebruik makkelijker maakt, hebben we wel het idee dat die ook een stuk sneller leeg gaat. We hebben het idee met de Dr K Baardzeep dat die oneindig is ook al gebruik je hem bijna dagelijks. Maar daar moeten we nog maar achterkomen als we de zeep wat langer gebruiken.

Maar doet de baardzeep dan ook waar het voor bedoelt is? Voor ons is dit een duidelijke ja. Je hebt het gevoel dat je baard bij eerste aanraking al zachter en verzorgder wordt. Naast de Dr K Baardzeep is ook deze baardzeep een aanrader.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like