Review

Review OnsMannen baardolie Youngster

Review OnsMannen Baardolie Youngster
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het heeft even geduurd, maar hier is hij dan……..mijn review omtrent mijn bevindingen van OnsMannen baardolie Youngster. Natuurlijk had ik de dag na ontvangst gelijk een review kunnen schrijven! Dan had ik kunnen schrijven dat de verpakking zo mooi was, dat het flesje zo bijzonder was en dat de olie, waar het om gaat, geweldig was!

Maar……alles van dit zou dan gebaseerd zijn op een eerste indruk, en niet op de indruk van gebruik.

Om dan toch maar een eerste indruk te geven: de verpakking was niet bijzonder, maar dit was aangegeven, het zou niet opgezonden worden in de originele verpakking (het huidige label zoals die er nu uitziet kan je zien in de uitgelichte afbeeldingen boven aan het artikel), dus daar heb ik geen oordeel over. Het flesje? Tja het is een flesje met een pipet. Is dat bijzonder of origineel? Nee niet echt, dat zijn de meeste wel.
Wat wel een verrassing was, en is, is de geur! Hij is moeilijk te omschrijven maar ik zal het proberen! Is het citrus achtig? Is het fris? Is hij krachtig? Ik denk dat het een combinatie van alle 3 is. Als ik het dan toch moet benoemen…een krachtige-frisse citrus olie, net als een Corona, lekker fris met een goede bite!

Tevens heb ik met opzet gewacht met deze review. Er stonden enkele verjaardagen op de agenda waaronder die van mij zelf. Eerder, als ik een vrouw proficiat wenste dan kreeg ik al snel te horen “oei dat prikt of krast wel he!”  Nu heb ik enkele keren gehoord, zeer zeker ook van mijn eigen vrouw, “is wel lekker zacht of, je ruikt wel lekker!”

Review OnsMannen baardolie Youngster

Mijn eigen bevindingen: omdat ik een behoorlijke grijze baard heb, waar dus geen pigment meer in zit, voelde hij vaak hard en stug aan. Tijdens het kammen, of door de dag heen, merkte ik dat de haren snel braken, dat mijn huid onder de baard droog was en dat ik jeuk bleef houden. Sinds ik  Ons Mannen Youngster Beard Oil gebruik is mijn baard lekker zacht, mijn jeuk is weg en mijn huid voelt niet meer droog aan. Daarnaast valt op dat ik geen gebroken haren meer op mijn shirt heb. Wat ik zelf ook heel belangrijk en prettig vind is dat ik mijn baard met deze baardolie ook makkelijk kan stylen, het is niet meer zoon fluffy ding in mijn baard.

Review OnsMannen baardolie Youngster1

Dus alles bij elkaar:

  • het is een frisse olie
  • voedt zowel baard als huid
  • heeft een aangename geur
  • draagt bij aan het stylen
  • is door de pipet makkelijk te doseren

Als waardering zou ik OnsMannen Beard Oil Yongster een 8 geven, dus een aanrader voor collega baarddragers.

Bedankt dat ik deze olie heb mogen testen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like