Review

Review OnsMannen Baardzeep

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De afgelopen 2 weken heb ik een baardzeep mogen testen voor een review, de OnsMannen Conditioning Beard Soap!

Het eerste wat mij opviel bij het openen van het pakketje is de verpakking waar de zeep in zit. Holy Sh*t, dat is gewoon van glas! Gaaf! Dat is iets wat ik niet had verwacht, de baardolie wist ik, maar dat ze bij zo’n grote verpakking ook glas gebruiken is top. Tevens is het label erg mooi en lekker simpel. Een echt mannen product straalt het uit.

De Ons Mannen baardzeep is, zoals de verpakking al zegt, bedoelt voor het verzorgen van je baard. Het is behalve zeep ook een conditioner voor je baard. Mooi, dat betekent dus niet meer de conditioner van de vrouw, vriendin of scharrel te gebruiken (geen bloemetjes geur meer in je baard!) altijd een pluspunt als je het mij vraagt, maar goed.

Ik heb de baardzeep nu zo’n 2 weken getest, dus nu de vraag, werkt het product ook?

De gebruiksaanwijzing is heel simpel. Draai het pompje naar open, doe 1 of 2 pompjes op je hand en was de vochtige baard. Zodra je de baardzeep in je baard doet komt er een aangename geur in je neus, die vergt wel wat gewenning maar ik vind hem heerlijk fris nu!. De zeep schuimt goed en spoelt ook goed uit. Na gebruik voel je dat je baard wat is!

Doordat er een handpompje opzit, wat ik wat makkelijker vind, heb ik wel het idee dat hij sneller op gaat. Je kan het minder goed doseren als een blok zeep, maar het gebruik is wel wat makkelijker. Hierdoor pak ik eerder deze OnsMannen baardzeep dan mijn andere baardzeep.

Maar doet de baardzeep dan ook waar het voor bedoelt is?

Voor mij is dit een Hell Yeah! De zeep maakt je baard schoon, verzorgt de haren en huid en maakt de baard direct na de eerste keer al zacht. Ik ga hem vaker gebruiken, dat is zeker!

Dus uit de 10 punten die de baardzeep kon krijgen, heeft het er ook 10 binnen gezeept!

[edgtf_button size=”” type=”” text=”Bestel de OnsMannen Baardzeep” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”http://www.mansly.com/nl/onsmannen-baardzeep.html” target=”_blank” color=”” hover_color=”” background_color=”” hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

Reviews OnsMannen Baardzeep

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like