Review

Review The Whiskies

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Afgelopen weekend was DeBaard er even lekker tussen uit. DeBaard zat in een huisje ergens in Limburg, grootste voordel/nadeel, er was zo goed als geen internet. En dit kwam ergens wel heel goed uit. Zo kon DeBaard de heerlijke whiskies reviewen die we hebben gehad van The Whiskies.

Een review begint natuurlijk met het pakketje dat binnenkomt. En daar begint het eigenlijk al gelijk goed. The Whiskies hebben er echt aandacht besteed. Je kunt zeggen: oke simpel touwtje en papiertje eromheen, maar DeBaard vond dit er wel echt bij passen. Nadat je het pakketje hebt uitgepakt komt er een wat saaie witte doos tevoorschijn met het logo van The Whiskies erop.

Hier had DeBaard toch wel iets meer van verwacht. DeBaard weet niet precies wat, maar meer een gevoel van ja hier komt de whiskie aan. Zodra je de doos opent zijn alle producten die in dit proefpakket zitten gelijk goed zichtbaar. Er zit een boekje bij met alle informatie over de smaken die in de flesjes zitten. Ze leggen goed uit welke whiskie het is en wat extra informatie zoals de prijs en het alcohol percentage. Tevens is hier plek voor je proefnotities zodat je precies kunt bijhouden en onthouden welke jij het lekkerst vond. Er zitten in totaal vijf flesjes whiskie in, uiteraard ieder met een eigen smaak.

Tevens zit er een echt whiskie glas bij voor het proeven en 2 pipetten zodat je wat water bij de whiskie kan doen als je hem te sterk vind. Als laatste zat er een heel klein flesje bij. Dit is best leuk gedaan, het gaat namelijk om een win actie. Raad je welke whiskie er in het flesje zit dan kun je een grote fles winnen bij The Whiskies.

Nadat het testpanel van DeBaard alles had bekeken en gelezen kon het echte werk beginnen: het testen/proeven van de whiskies. Nu moet DeBaard wel toegeven dat ze nog nooit echte whiskie hebben gedronken. Ze zijn dus (nog) geen echte kenners, maar daarvoor is dit pakket dan ook perfect. DeBaard begon netjes met flesje 1 en liep gelijk tegen een probleem aan, het plastic rondom de dop was er lastig af te krijgen, dit was overigens bij alle 5 de flesjes. Dit waren de bevindingen:

  • Nr 1 lekker, fruitig, heel zacht van smaak!

  • Nr 2 krachtig en scherp en een lange na smaak

  • Nr 3 heftig en noterig en rokerig

  • Nr 4 goede smaak, heerlijk zacht

  • Nr 5 open haard, rokerig

Na alles geproefd te hebben gingen we de informatie over de verschillende flesjes er eens bij pakken. Pikant detail: daar kwam uit dat we er bijna elke keer naast zaten met de smaak… Hier moet DeBaard dus nog eens aan werken; misschien een echte Schot inhuren?. Al met al is dit een geweldig pakket voor de beginner maar ook voor de kenner om cadeau te krijgen of te geven. Het ziet er goed verzorgd uit, alles zit er bij van de whiskie tot de pipet, het glas en het informatie boekje. DeBaard wil The Whiskies dan ook hartelijk bedanken voor dit mooie pakket. Zelf dit pakket bestellen? Bekijk dan alles op de website van The Whiskies.

IMG_0859.JPG

The Whiskies pakket winnen?

„Baarden en whisky, twee onderwerpen die de zelfbewuste man van vandaag meer dan ooit aanspreken. Hou jij van whisky of wil je eens een proefpakket uitproberen? Onze vrienden van thewhiskies.nl verloten één van hun populaire proefpakketten. Wil je een kans maken? Ga naar thewhiskies.nl/debaard en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Op maandag 13/10 wordt de winnaar bekend gemaakt.”

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like