Geen categorie

Rookbaard

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het mooie weer komt er als het goed is weer aan en dat betekent natuurlijk net als de rest van Nederland maximaal aan de barbecue.  En wat past er nu beter bij lekker barbecuen? Inderdaad een goede baard. Het brengt je toch even terug naar de oertijd. Maar we hebben iets gevonden wat nog beter is, een baard die barbecues maakt, maak kennis met Rookbaard.

Je kan natuurlijk met je standaard weber of je Big Green Egg aan komen maar dan doe je net als half Nederland. Nee wij baarden verdienen iets ruigs. En daarvoor hebben we Rookbaard. Een jong eenmansbedrijfje uit Schiedam.

Het brengt je terug naar de tijd van baarden, oertijd en grote beren op een vuur. Het principe is heel simpel, roosteren en grillen op steenkolen of in rooktonnen.

Rookbaard

Het assortiment omvat nieuwe en gebruikte oliedrums, welke laatste hij uiteraard eerst helemaal schoonmaakt en uitbrandt. Barbecues van Rookbaard, zoals het bedrijf vanaf begin januari heet, zijn er in drie maten. De kleinste kan aan een balkon worden gehangen, het exemplaar bedient een kinderrijk gezin plus aanhang en eventueel de buren die op de geur af komen, en met de grootste drum kun je echt losgaan met alle dieren die je maar kan bedenken. Het idee is eigenlijk heel simpel, maar dat maakt ons zo gelukkig. Al met al is dit gewoon heel vet. Met deze barbecues ga je weer terug naar de oertijd. Je hebt vuur nodig en vlees en verder kan je je lekker uitleven.

Meer informatie op de Facebook van Rookbaard

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like