Geen categorie

The Barberstation grote winnaar tijdens de Kapper Keten Awards 2017

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

 The Barberstation is de grote winnaar tijdens de Kapper Keten Awards 2017

Het beste kapsel in gezellige sfeer met goede koffie of een biertje levert barbershop keten klant award op

Maandag 26 juni zijn in Studio Aalsmeer de winnaars van de Kapper Keten Awards 2017 door reviewplatform Opiness bekendgemaakt. Acht kapper keten vestigingen mogen de klant waardering nu aan de muur hangen in hun kapperszaak omdat zij de beste klantreviews hebben ontvangen.

Uit de review analyse van de winnaars blijkt dat naast het leveren van een goed eindproduct, ofwel het perfecte kapsel, een luisterend oor, gezellige sfeer en goede koffie of een drankje bepalend zijn voor de hoge rapportcijfers. The Barberstation kwam hierbij als keten met 3 shops het beste uit de bus!

Net als 2016 blijkt ook dit jaar dat de winnaars uitblinken in het goed luisteren naar de klanten. De kapper levert geen kapsel maar zelfvertrouwen, dus het resultaat is van groot belang. Door persoonlijke aandacht krijgt de kapper de wensen beter in kaart en kan daardoor een beter eindproduct leveren. De kapper wordt hierdoor als meer deskundig beoordeeld.

Een praatje en een geintje

Opvallend was ook dat bij meerdere winnaars het woord ‘gezellig’ veelvuldig werd gebruikt. De sfeer in de kapperszaak/barbershop levert een belangrijke bijdrage aan de overall klanttevredenheid. Een praatje, een geintje, een goede onderlinge verhouding van het team zorgen voor een goede sfeer en deze werkt door op de individuele beleving van de klant in de stoel.

Linda Schulte van Opiness: “Uit de reviews blijkt dat klanten van een kapper zich in eerste instantie in deskundige kappershanden willen begeven, als dan ook de sfeer goed is en men krijgt echt lekkere koffie of een koud drankje aangeboden dan wordt aan alle voorwaarden voldaan om zeer hoge reviews te geven.”

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like