product

The Sting

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Vroeger kwamen wij met regelmaat in The Sting om kleding te shoppen, maar de laatste jaren is dat een stuk minder tot niet geworden. Je word ouder dus je smaak veranderd ook maar we konden er ook niet echt meer leuke kleding vinden. Nu kregen wij laatst de vraag of wij een Long Fit wilde proberen van The Sting.

Nu moesten wij hier wel even over nadenken en wel om twee redenen.

Ten eerste: Wij dragen zelf voornamelijk overhemden, blousjes en polo’s

Ten tweede: Dit is een blog over baarden en geen mode blog, dus we vroegen ons af of we dit wel moesten doen.

Dus voordat we antwoord gaven namen we een kijkje op de website van The Sting en wisten meteen waarom ze ons hadden uitgekozen. De website staat vol met baarden.

Wij sluiten dus mooi aan bij de doelgroep die ze voor ogen hebben en dachten vooruit we geven het eens het voordeel van de twijfel. Wij mochten een Long Fit Tee proberen. Als je nooit zoiets draagt is het ook lastig een keuze maken, persoonlijk vonden wij er niet echt leuke tussen zitten. Uiteindeljk hebben we gekozen voor de Revelation.

IMG_1431.JPG

We kregen hem vorige week binnen en we moeten zeggen, dit ding zit echt te lekker. Hadden wij niet verwacht. Hij is lekker warm voor de winter en precies goed. Het is jammer dat ze naar onze mening niet meer leuke hebben anders hadden we er nog een aantal besteld.

Over de kwaliteit kunnen we nog niet veel zeggen omdat we hem pas een week hebben maar voor 39,95 is de prijs ook goed. Niet te duur maar ook niet H&M prijsklasse, we verwachten dus dat deze trui de winter wel overleefd en hopelijk komen er nog een aantal leuke bij, dan komen wij ook weer wat vaker in The Sting.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like