product

The Whiskies

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Je ziet tegenwoordig steeds vaker bedrijven die bepaalde pakketten aanbieden die je elke maand binnenkrijgt. Nu hebben wij toch wel een topper gevonden. The Whiskies. Elke maand krijg je een nieuw pakket binnen met nieuwe whisky smaken. Leuk om te geven en om te krijgen. Ze hebben namelijk ook een proefpakket.

Het werkt als volgt:
Alle pakketten van de eerste verzending (september) zijn los te koop (voor €48,-). Inhoud = 5 waanzinnige whiskies, 5cl per stuk (=genoeg voor 2 glazen per sample) + toffe extra’s. We besteden veel aandacht aan de inhoud én aan het uiterlijk: Een kadootje voor jezelf – of een ander -.

Men kan zich ook inschrijven voor een abonnement. Deze wordt ieder kwartaal gestuurd. Hiermee zijn we gestart in september (+/- 100 abonnees). De eerstvolgende verzending is in december. Daarna maart, juni, september, december, etc…. Instappen kan ieder moment.

Zie het een beetje als het Boldking concept, maar inplaats van scheermesjes die wij sowieso weigeren krijg je nu gewoon elke maand whisky op je deurmat. Wat wil je nog meer.

Naast Whisky bieden ze ook andere producten aan. En wij willen zo’n ding gewoon echt wel hebben. Barglobes zijn te vet.

Barglobe-copia-op-wielen-40cm

En om dit korte artikel mooi af te sluiten, er komt binnenkort een review aan van een Whiskies pakket en nog meer, we mogen er ook een weggeven. Over beide hoor je snel meer.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like