Geen categorie

Tips voor vaker seks!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Niet alles wat op internet staat is waar. Niet alle onderzoeken die gepubliceerd worden zijn waar. Maar dit onderzoek zal waarschijnlijk niemand verbazen. Ondanks dat het niemand zal verbazen is de uitkomst pijnlijk, treffend en typisch. Volgens onderzoek van de Archives of sexual behavior hebben millennials minder seks dan de vorige generaties. De ouders van de millennials hadden/hebben meer seks dan dat zij hebben. In een samenleving waarbij seks steeds normaler en makkelijker grijpbaar is geworden hebben de millennials uiteindelijk toch nog minder seks. De verhalen dat deze generatie al op zo’n vroege leeftijd seks heeft en dat zij eerder met iemand seks hebben dan kunnen praten blijken statisch gezien ook waar. De millennials beginnen inderdaad eerder met seks maar over het algemeen hebben zij minder seks.

Wat de reden hiervoor is? Je zou de denken met apps als Tinder en andere datingapps is het tegenwoordig makkelijker om iemand op te ‘pikken’. Wat blijkt juist, de millennials hebben minder seks juist vanwege het gebruik van de smartphone. Ze liggen in bed met de ruggen naar elkaar toe te scrollen door hun Facebook-timeline of WhatsAppen met vriendjes en vriendinnetjes. Zoals de onderzoeker aangeeft staat er nog een Gorilla in de slaapkamer die de aandacht wegkaapt van de partner. Het onderzoek verbaast mij niets maar dat betekent niet het normaal is. Moeten de millennials het hier maar zo bij laten zitten? Moeten zij maar accepteren dat hen ouders meer seks hadden? De telefoon uit de slaapkamer krijgen, daar is het denk ik al te laat voor. Betekent dit dat er geen redden meer aan is? Ik denk van wel, gebruik de telefoon om meer seks te hebben. Ja, meer seks met je eigen partner die naast je ligt.

Het internet biedt zoveel opties waar jij en je partner samen van kunnen genieten. Juist doordat het internet verpakt is in dat kleine apparaatje kunnen jullie hier in bed gebruik van maken. Lig je met de ruggen naar elkaar? Verras je geliefde eens met een spannend appje. App hem of haar waar je zin in hebt en vertel hoe je dat gaat aanpakken. Doordat je met de ruggen naar elkaar toe ligt zal de spanning stijgen en binnen no-time lig jij te rampestampen met je geliefde. Elke keer dezelfde truc werkt niet. Stel hem of haar eens voor om samen een erotisch verhaal te lezen op je mobiele telefoon. Zoek beide een verhaal op die je erg spannend vindt en stuur elkaar dit door of lees het samen van 1 mobiel. Gegarandeerd dat het uitloopt op seks. De laatste optie is tevens de meest voor ‘de hand’ liggende. Kijk samen porno op je mobiel. Zoek een filmpje op wat jij spannend vindt, stuur wissel ze uit en kijk ze even daarna samen. Hoezo millennials hebben minder seks?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like