product

Vaderdag cadeaus voor echte mannen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het is alweer bijna zover, Vaderdag! En natuurlijk wordt je dan gevraagd “Wil je nog een leuk cadeau”? En zo makkelijk is dat niet, want met je gezin is je leven eigenlijk wel compleet. In samenwerking met Greetz zetten wij een drietal geschenken op een rijtje die je op je verlanglijstje kunt zetten.

Nummer 1: Een lekker bierpakket

Niets is lekkerder dan op de bank, het balkon of in de tuin te genieten van een lekker biertje. Een bijzonder bierpakket is dus ongetwijfeld een kanshebber om op je verlanglijstje te zetten. Leuk zijn de verschillende opzetten van de bierpakketten. Zo heb je internationale pakketten (met biertjes van over de hele wereld), mooie pakketten van lokale bierbrouwerijen of geschenksets van gerenommeerde bierbrouwers die bijzondere biertjes presenteren of een mooi glas toevoegen.
De bierpakketten van Greetz

Nummer 2: Een Whisky proeverij

Whisky leren drinken. Hiervoor zijn leuke pakketjes waar je meerdere whisky’s kunt proeven. In deze pakketjes zitten 3 à 5 whisky’s, eventueel in combinatie met een whiskyglas. Bij het samenstellen van de pakketten wordt er vaak gekozen voor verschillende soorten whisky’s, zoals de bourbon, blend en single malt.

De verschillende whisky cadeaus

Nummer 3: Een echte vader mok

Naast de bovenstaande dranken, is het natuurlijk ook leuk om iets te krijgen van je kid(s) zelf. Een leuke suggestie is hiervoor een mok. Deze zijn namelijk helemaal te personaliseren, bijvoorbeeld door jouw naam op de mok te zetten, maar steeds vaker ontwerpen veel kids ook zelf een mok aan de hand van een eigen -ingescande- tekening of foto.

De vaderdag mokken (ook zelf te ontwerpen)

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like