Geen categorie

Van Gils richt collectie 2014 op Moderne Internationale Momad

Van Gils Spring/Summer collectie 2014
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Afgelopen woensdag hadden we het er al over, smokings en colberts. Vaak hoor je dat baarden en tattoos goed bij elkaar passen maar mannen met baarden in een pak zijn ook een hele goede combi. Vandaag hebben we dan ook een mooi artikel over de nieuwe collecte van Van Gils.

Zoals Van Gils het zelf zegt: “Je bent 24 uur per dag bereikbaar, werk is onderdeel van je lifestyle en je reist de hele wereld over van meeting naar meeting. Als Modern International Momad (Modern Nomad) wil je het perfecte pak om in te reizen. Stylish maar comfortabel. Travel proof, maar ver weg van de kaki reisoutfits van weleer.”

Met die gedachte heeft Van Gils een nieuwe collectie ontworpen voor de spring/summer collectie van 2014. Deze collectie is vanaf nu verkrijgbaar op  www.vangils.eu. De collectie staat voor comfort met stijl. Binnen de meer informele collectie staat het colbert centraal, wat te combineren is met fijne knitwear, shirts, chino’s en accessoires in moderne kleuren.

Meest opvallend binnen deze collectie

  • The Travel Jacket: een unconstructed jacket in een kreukvrije stof. Compleet met oogmasker, oordopjes en een binnenzak die is gemaakt voor het opbergen van je ticket.
  • The Wet Suit: een pak met een waterafstotende finish.
  • The Neon Jacket: een jacket met neon details, wat wordt geleverd inclusief een klein zaklampje.

Beeldvorming

In de nieuwe campagne van Van Gils laten ze zien in welke situaties je de nieuwe collectie goed kan gebruiken. Denk aan een lekkere dag op het strand, een fietstochtje door een culturele stad of gewoon relaxen met je vrienden. De collectie is geschikt voor elk moment. Zoals in de beeldvorming duidelijk naar voren komt is dat een baard heel goed samen gaat met een mooi pak of een mooi colbertje. Mocht je dus een goede baard hebben en nog op zoek zijn naar een mooi pak. Bekijk dan nu de nieuwe collectie op www.vangils.eu.

Over Van Gils

Van Gils is opgericht in 1948 en staat bekend om zijn vakmanschap. Een merk met historie en een echt verhaal. Van Gils gelooft dat de essentie van het leven bestaat uit echte verhalen waarin hoogte- en dieptepunten voorkomen die je vormen zoals je nu bent. Van Gils durft te leven, daagt anderen uit dit ook te doen en beaamt dat de juiste kleding mannen zelfvertrouwen geeft. Zo vertelt ook ieder product in de collectie zijn eigen verhaal en valt op door de verrassende detaillering en de perfecte pasvorm.

Prijsvraag

Speciaal voor de bezoekers van debaard.nl verloot Van Gils  Fashion 3 colberts. Wil jij kans maken op één van de colberts ? Vul dan hier de prijsvraag in en maak kans op één van 3 colberts.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like