Winactie

Vikings – de serie vol met baarden

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Er zijn al meerdere tv series met baarden op tv. Denk aan Game of Thrones of Spartacus. Nu is er een nieuwe baarden serie opgestaan:Vikings. Vikings is de serie vol met baarden. Vikings  is een nieuwe serie over de dappere en afschrikwekkende Noorse vikingen.

Vikings heeft wat weg van Game of Thrones maar dan in een Scandinavisch jasje. De eerste aflevering kun je hier bekijken.

Vikings gaat over de dapperste en afschrikwekkendste krijgers uit de geschiedenis. Laat je meeslepen door de machtige verhalen vol strijdlustig avontuur in deze perfecte weergave van de wereld van toen. Ragnar Lothbrok, die maar al te graag de Vikingen wil aanvoeren, wil samen met zijn ambitieuze broer Rollo en zijn trouwe vrouw Lagertha, zijn voorbestemde rol als ontdekker en veroveraar vervullen. Maar terwijl Ragnar brutale rooftochten in verre rijken aan de andere kant van de oceaan leidt, beramen gevaarlijke verraders in zijn Noorse vaderland een complot tegen hem. Hij wordt geconfronteerd met schokkend verraad en moet proberen een mysterieuze verleidster te weerstaan. Diep van binnen en op het slagveld voert hij strijd om zijn vrijheid, familie en leven te beschermen.

  • De serie wordt gezien als goede vervanger van Spartacus en Game of Thrones
  • Nog niet vertoond op de reguliere Nederlandse televisie
  • Populair bij gamers die houden van historische oorlogsspellen
  • Veel spannende gevechten en mooie landschappen
  • 8,6 op IMDB
  • Zeer uitgebreide extra’s die de kijker meer leren over de cultuur van de Vikingen

Winnen

debaard.nl mag 1 DVD-box van het eerste seizoen weggeven! Winnen? Geef antwoord op de volgende vraag: Wie is volgens jullie de beste Viking ooit? Dit mag en kan alles en iedereen zijn. Het meest originele antwoord wint de DVD-box. Wij zelf gaan voor Wicki de Viking. De winactie duurt tot en met maandag 19 mei, op dinsdag 20 mei wordt de winnaar in dit artikel bekend gemaakt.

Vikings is ook Te koop bij bol.com

Winnaar

De winnaar van de viking DVD-box is geworden: Wannes van der Veer. Gefeliciteerd met je prijs. Stuur ons even je adres gegevens naar info@debaard.nl. Jouw foto als Viking was heel origineel!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like